MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Semt pazarı denetlendi”“Mesafe, maske, temizlik”
“Semt pazarı denetlendi”“Mesafe, maske, temizlik”

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi çerçevesinde Cuma Pazarında Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi gereğince 81 İlde düzenlenen Covid-19 tedbirleri kapsamında Kartal Yukarı mahallesinde kurulan Cuma semt pazarı kurulan semt pazarında denetimler gerçekleştirildi. Denetimlere ;Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ,Kartal Belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, Kartal İlçe Milli eğitim müdürü Harun Tüysüz,Kartal İlçe Emniyet müdür yardımcısı, Kattal ilçe Emniyet Amirliği ile Kartal Belediye Zabıta müdürü Özgür Polat Ve zabıta ekipleri katıldı.

Uyarılarda bulundu

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, denetimlerde esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda uyardı. Esnaf ve vatandaşlara, salgın ile mücadelede uyulması gereken kuralları hatırlatan Kaymakam Demir, “Son günlerdeki vaka sayıları da göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Tedbirlere dikkat etmedikçe maalesef vaka sayı artıyor. Bizler vatandaşımızı maske, mesafe, temizlik konusunda hassasiyeti artırmaya davet ediyoruz. Farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Çünkü bu mücadelede en büyük gücümüz maske, mesafe ve temizliktir” dedi.

“Mesafe, mesafe, temizlik”

Alınan tüm tedbirlerin vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik olduğunu ifade eden Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,“Maske, sosyal mesafe, temas, izolasyon, hijyen ve Bilim Kurulunca belirlenen kurallara uymak çok önemlidir. Bunlara uyarsak salgının bize ve bizim üzerimizden başka insanlara bulaşmasını önleriz. Bizler kurumlar olarak, üzerimize düşen çalışmaları yerine getirirken; hemşerilerimizin de aynı duyarlılığı göstermelerini istiyoruz” diye konuştu.

HABER ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 27 Kasım 2020 Cuma 21:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir