MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Kaymakam Abdullah Demir , otizmli çocuklarla bir araya geldi
Kaymakam Abdullah Demir , otizmli çocuklarla bir araya geldi

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Otizmli özel çocuklarla bir araya geldi . Şehit Recep Büyük Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri Abdullah Demir’i makamında kabul etti.ziyaret etti.Öğretmenler Dünya Otizm Farkındalık günü sebebiyle çocukların ürettikleri eserleri Kaymakam Abdullah Demir’e hediye ettiler

Kartal İlçe Kaymakamı Abdullah Demir, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında otizmli çocuklarla bir araya geldi.

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında otizmli bireylerin toplumsal yaşama katılımı ve otizm konusunda farkındalığın ve duyarlılığın artması gerektiğini söyleyen Demir, Otizmde erken tanının çok önemli olduğununa vurgu yaptı. Kaymakam Demir “Otizmin bilinen tek tedavisi ise yoğun ve sürekli özel eğitimdir. Fark edilip destekleyici politikalarla desteklenmiş olan otizmli bireylerimizin hayatlarında büyük farklaryaratabiliriz. Çocuklarımızı sağlıklı gelişim gösteren akranları ile birlikte aynı okulda okuyacak seviye getirmek mümkün olabilmektedir” dedi.
Çocuklar Kaymakam Abdullah Demir ile güzel ve anlamlı dakikalar geçirirken ,Kaymakam Demir’in çocuklarla tek tek ilgilendiği gözlerden kaçmadı.

Haber:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 05 Nisan 2021 Pazartesi 23:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir