- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Kent Konseyleri Müsilaj Sorunu İçin Tek Ses Oldu “

Marmara Denizinde oluşan Müsilaj sorununu için Kent Konseyleri basın açıklaması yaptı.Kadıköy Rıhtımda gerçekleşen basın açıklamasını Kent Konseyleri adına Avcılar Kent Konseyi Başkanı Turgay Halisçelik yaptı.

“Kent Konseyleri Müsilaj İçin Tek Ses Oldu “

İstanbul ve İlçe Kent Konseyleri Müsilajın Takipçisi

Kadıköy’deki Beşiktaş Vapur İskelesi önünde;
İstanbul Kent Konseyi ve İlçe Kent Konseylerinin organize ettikleri “Marmara Denizi İçin Acil Çağrı” adı altında düzenlenen basın açıklamasını tüm kent konseyleri adına Avcılar Kent Konseyi Başkanı Turgay Halisçelik okudu.

Marmara denizinde oluşan müsilaj sorununa dikkat çekildi. Özel şirketlerin bu konuda sıkı denetlenmesi, gerekli önlemlerin alınması ve çevre sorunları ile ilgili tüm yetkililer ve sorumluların görev ve sorumluluklarını yapması vurgulanarak, sürecin bep beraber takipçisi olacaklarını dile getirdiler.
Yapılan basın açıklamasına İstanbul Kent Konseyi, Avcılar Kent Konseyi, Adalar Kent Konseyi, Ataşehir Kent Konseyi, Beşiktaş Kent Konseyi, Beylikdüzü Kent Konseyi, Esenyurt Kent Konseyi, Kartal Kent Konseyi, Maltepe Kent Konseyi, Sarıyer Kent Konseyi, Şişli Kent Konseyi Başkanları ve üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşları katıldı.