MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Anma, Kartal, Manşet » 19 Mayıs’ın 102. yılına Kartal’da coşkulu kutlama
19 Mayıs’ın 102. yılına Kartal’da coşkulu kutlama

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kartallı komşularıyla birlikte coşku içinde kutlayacak. 

19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı destanının ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bayramın 102. Yıldönümü ilçe genelinde pandemi koşullarına uygun olarak alınan tedbirler eşliğinde bir dizi etkinliklerle kutlanacak.

 

Kartal Meydanı’nda sabah saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na konulacak çelenk töreni ile başlayacak olan program, gün boyu yapılacak olan etkinliklerle tüm ilçede bir bayram havası estirecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımı ile Kartallı Kazım Meydanı’nda başlayacak olan kutlamalarda, bando takımı eşliğinde üstü açık otobüsle, bisiklet ve vosvos konvoyları 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlara yaşatacak.

Kartallı Kazım Meydanı’nda başlayacak olan kutlamalar, Kartal Meydanı’nda Amatör Spor Klüpleri tarafından gerçekleştirilecek gösteri maçlarıyla devam edecek.

Beş Amatör Spor Klübünün katılımıyla gerçekleştirilecek spor atölyeleri etkinliğinde masa tenisi, jimnastik, satranç, karate, boks ve voleybol takımlarının gösteri maçları yer alacak. 19 Mayıs kutlamaları ilçede coşkuyla yaşanacak.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Program Akışı

Saat:09:00 – Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni – Kartal Meydanı

Saat: 12:00 – Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla bando takımı eşliğinde üstü açık otobüsle, bisiklet ve vosvos konvoyları 19 Mayıs kutlamaları – Kartallı Kazım Meydanı

Saat : 12:30 – Spor Atölyeleri Etkinliği ve Gösteri Maçları – Kartal Meydanı

📆 18 Mayıs 2021 Salı 14:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir