MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Başkan Akpolat Yabancı Misyon Temsilcileriyle Buluştu!
Başkan Akpolat Yabancı Misyon Temsilcileriyle Buluştu!

Uluslararası Beşiktaş Festivali hazırlıkları başladı…Eklenme Tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediyemizin gerçekleştirdiği Beşiktaş Uluslararası Toplantısı (Beşiktaş International Meeting 22) kapsamında İstanbul’da görevli başkonsolos ve diplomatik misyon temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Belediyemizin icraat ve hizmetlerini anlatan Akpolat, Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilecek ve Türkiye’de bir ilk olacak olan “Uluslararası Beşiktaş Festivali”nin müjdesini verdi. 

Başkan Akpolat, Beşiktaş Uluslararası Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Açık Mikrofon – Mahalle Buluşmaları” etkinliklerinden “ÖğrenciYE” projesine, “Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi”nden “Semt Kart” uygulamasına belediyemizin hayata geçirdiği projeler hakkında misafirlerini bilgilendirdi ve yabancı misyon temsilcilerini “Uluslararası Beşiktaş Festivali”nin paydaşı olmaya davet etti. Beşiktaş’ın ve Türkiye’nin 2022 yılından itibaren dünya çapında bir festivali olacağını vurgulayan Akpolat, şunları söyledi:

“2022 yılı kültür sanat planlaması dâhilinde yıllık etkinliklerimizi belirledik. Türkiye’de ilk defa bu çeşitlilikte gerçekleşecek ve sürdürülebilir olmasını hedeflediğimiz bir kent festivali geleneğini ülkemize ve Beşiktaşımıza kazandırmak istiyoruz. Bu festivalin BJK’dan sonra Beşiktaş’ın en büyük markası olmasını istiyoruz. Beşiktaş’ı bir sanat eseri haline getireceğiz. Sizlerin festivale katacağınız kültür sanat değerleriniz bizim için çok önemli. Bu festivali Beşiktaş’ın dünyaya açılan ikinci markası olarak sizlerle birlikte yapmak istiyoruz. Sizlerden de festivalimize katkı sunmanızı bekliyorum. Bu anlamda tüm konsolosları ve ülkelerindeki kültür temsilcilerini, festivalin paydaşı olmaya davet ediyorum.”

📆 15 Şubat 2022 Salı 18:04   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir