MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » ” Kartal”da Sertab Erener Rüzgarı “
” Kartal”da Sertab Erener Rüzgarı “

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı kutlamaları kapsamında yine çok konuşulacak bir organizasyona ev sahipliği yaptı .Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda verdiği mücadelenin başlangıcını oluşturan 19 Mayıs, Kartal’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00’da Kartallı Kazım Meydanı’nda başlayan Fener Alayı ile Kartallı vatandaşlar Kartal Meydanı’na hep birlikte yürüdü. Covid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır 19 Mayıs coşkusunu kısıtlamaların gölgesinde kutlamak zorunda kalan Kartallılar, bu özlemini doyasıya yaşadı .

19 Mayıs kutlamaları doyasıya yaşandı.

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar kapsamında Emre Aydın ve Sertab Erener Kartal Meydanı’nda bir dizi konsere imza atacak. Dj Kadir Çetin’in sahne performanslarının da yer alacağı kutlamalar kapsamında Kartallılar 19 Mayıs heyecanını doyasıya yaşandı . Sertab Erener sahne aldı Kartal Meydanına biriken kalabalığa tam bir müzik ziyafeti yaşattı..

Galeri
📆 21 Mayıs 2022 Cumartesi 00:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir