- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Erzincan Gümüştarla Derneğinden;Dayanışma Vurgusu

[1]

Erzincan Gümüştarla Köyü Kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği,Kartal’da bulunan dernek binasında ‘Aşure’ lokma programı düzenledi.

Aşure programına iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.
Dernek başkanı Birkan Çölükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri misafirleri karşılarken,gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.
Dernek başkanı Çölükoğlu ;Birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure programımına gelen misafirlere teşekkür ederek,konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çölükoğlu “Bir olmalıyız, iri olmalıyız ve diri olmalıyız. Toplum olarak dayanışma duygularımızı geliştirmeliyiz. Ancak böyle yaparsak toplumsal barışı sağlayabilir, gelecek nesillere güzel bir ülke bırakabiliriz” diye konuştu.

Aşure programına ;Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce başkanı Muammer Çelebi,,CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kartal belediye Başkan yardımcısı Imam Aydın,CHP Kartal ilçe kadın kolları,CHP Kartal belediye meclis üyelerinden Aysel Yücel,Gülay Boyraz,Eray Nirgiz, Kartal belediye Çevre koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Kars, CHP Parti okulu eğitmeni Derya Şentürk,Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman, CHP 27.dönem Milletvekili aday adayı Yusuf Altınbulak,İş adamı Şahin Yergün, Erzincan Yaylabeli dernek Başkanı Cemal Çoban, Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul, Gazipınarlılar Derneği Başkanı Murat Direk ,Kartal mahalle Muhtarları,Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan Eksi Bakanlardan Mustafa Kul,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, dernek üyeleri Stk temsilcileri ,Demokrat parti İl Disiplin kurulu üyesi Müslüm Şahanoğlu, CHP Kartal kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,Erzincan Refahiye Orçul yöresi köy Dernekleri başkanları ve platformu,Altınbaşak derneği başkan yardımcısı Şükrü Oğuzalp ve yönetim kurulu Üyeleri,Geçmiş dönem Kartal belediye başkan yardımcısı Gülseren Büyüktaş,Erzincan Fefahiye dernekler fedarasyonu kadın kolları başkanı Özlem Bulut,Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Kemal Uyan,Program hoş sohbet eşliğinde birlik ve beraberlik mesajı verilerek hatıra fotoğrafları ile son buldu..
Allah Kabul Etsin

Haber Foto;Nuray Yılmaz.