MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “SİVAS İMRANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞTU “
“SİVAS İMRANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞTU “

“İMRANLILAR KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ YAŞATMANIN MUTLULULUĞUNU YAŞADILAR “

13.Geleneksel Sivas Tanıtım günleri yenikapı etkinlik alanında gerçekleşti .
Yoğun katılımla gerçekleşen Program ,Saat :16 :00’da Sivas İmranlı Dernekler Federasyonunun programı ile devam etti .

“Sivas tanıtım günlerine İmranlılardan özel program ..”

Sivas tanıtım günlerine özel İmranlılar özel program düzenledi .Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu saat :16:00’da özel bir program yaptı .Programa Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özbey Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri,Sivas konfederasyonu Genel Başkanı Metin Yarım,Sivas İmranlı Kaymakamı Abdulkadir Zengin,Sivas İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir ,geçmiş dönem Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av.Murat Yıldırım,Siyasi partilerin ilçe başkanları,Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ve imranlılar katıldı .


Program ,Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özbey Pekşen’ in açılış konuşması ile başladı .Pekşen ,programa katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.Birlik ve Beraberlik mesajı verdi ..


“MURAT AÇIL’I UNUTMADILAR “

Sivas İmranlı’nın sevilen belediye başkanı Merhum Murat Açıl ,Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen programda anıldı .Murat Açıl için hazırlanan video gösterimi İmranlılara duygulu anlar yaşattı .

Programda, Sivas İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir ,İmranlı için gerçekleşen ve hayata geçirilmek üzere başlatılan çalışmalar için bilgiler verdi .Demir ,Sivas Tanıtım günlerine katılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti .Başkan Özkan Demir, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın ,bozmaya çalışanlara da Allahım fırsat vermesin dedi .Demir ,programda emeği geçen herkese teşekkür etti…

İmranlı Kaymakamı Abdulkadir Zengin programda söz aldı .Zengin ,Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti .İmranlı Dernekler Federasyonu, Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği bu programı önemsiyoruz .Allahım birlik ve beraberliğimizi bozmasın herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum dedi ..

Yenikapı’da düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri’nde bir araya gelen Sivas İmranlılar Yöresel lezzetlerini, türkülerini Kültürlerini tüm yönleriyle tanıttılar ..

“HALAYLARA EŞLİK ETTİLER “

Program konuşmalar sonrasında Yöre sanatçısının sahne almasıyla devam etti.Sanatçı birbirinden güzel Türküleri İmranlılar için söyledi .Halaylar eşliğinde program sonlandırıldı ..

“SİVASLI ŞAİİRLER VE OZANLAR TANITIM GÜNLERİNDE “

Sivas tanıtım günleri yazarlar ,şairler ,ozanları ağırladı. Sivaslı şairler ve ozanlar için kurulan özel stantlarda çalışmalarını hemşehrileri için tanıttılar.

Nuray Yılmaz İçli

Galeri
📆 11 Eylül 2022 Pazar 20:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir