- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“YAPILAN İŞ MEYDANDA “

Kartal Komşuluk ve Dayanışma Meydanı Törenle açıldı..

Kartal Orhantepe ve Cevizli mahallelerinin kesiştiği bölgede başlatılan Meydan projesi 26 Ekim Cumartesi günü saat :15;00’da CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,İstanbul Büyük şehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katılımlarıyla törenle açıldı..

CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu ,İstanbul Büyük şehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Meydan açılışı Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı..

“10 YIL SONRA TAMAMLANDI”

Yaklaşık 10 ‘yıl önce dönemin belediye Başkanı Arif Dağlar’ın başkanlığında Ayten Sümey’ye Yıldız’ın bağışıyla Meydan alanı oluşmuş ve önceki dönem Kartal belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz tarafınfan projelendirilip hayata geçirilmişti.Meydan çalışmları devam ederken alınan bilgilere göre, İBB ve belediye arasındaki siyasi çekişmeler nedeniyle tamamlanamamıştı.

Kartal’ın yeni belediye Başkını Gökhan Yüksel tarafından tamamlanan Meydan, komşuluk ve dayanışma Meydanı olarak ,Törenle Kartal Halkının hizmetine açıldı.

“EKSIKLER HIZLA GİDERİLECEK”

Komşuluk ve Dayanışma Meydan alanında bulunan Kültür binası tamamlanamadığı için tamamlanan büyük bir bölümüyle açılış gerçekleşti.

Açılışta söz alan İstanbul Büyük şehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür binasının hızlıca tamamlanıp hizmete açılacağının sözünü verdi.

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN TEŞEKKÜR”

Törende açılış konuşmasını Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptı.


Yüksel, sözlerine Merhaba büyük ailem Kartal Merhaba Genel Başkanım,Merhaba İstanbul Büyük şehir Başkanım ,hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Kartal’da komşuluk bağlarımızı güçlendirmek, dayanışmayı sağlamak bizim en önemli hedeflerimiz arasında ,bu daha başlangıç Halkımıza faydalı ve yararlı projelerde,doğru projelerde buluşacağız.

Böyle güzel alanı Kartal belediyemize bağışlayan çok değerli hanımefendi Ayten Sümeyye Yıldız ‘a, Ayten hanımla birlikte bağış sürecini başlatan eski belediye Başkanımız Arif Dağlar’a ,Projenin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalarda bulunan önceki dönem belediye Başkanımız Altınok Öz’e teşekkür ediyorum .

“TÖRENE ALTINOK ÖZ KATILMADI,ÖZ AÇILIŞA DAVET EDİLDİ”

İçinizden biri olarak ,bu alana yakın biryerde yaşayan bir evladınız olarak böyle bir açılışı gerçekleştirmek benim için gurur verici bir duygu dedi..
Başkan sözlerini büyük ailem Kartal herşeyin en güzeline layık doğru projelerde buluşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı..

Meydanı projelendirilip hayata geçiren bir önceki dönem Kartal belediye Başkanı Altınok Öz açılışa katılmadı.Öz ‘ün Meydan açılışına davet edildiği ve katılmadığı bildirildi..

“ÇOCUKLAR BİR BIRINDEN RENKLİ ETKINLIKLERLE BULUŞTU”

Komşuluk ve Dayanışma Meydanı açılışına katılan çocuklar ,biribirinden renkli etkinliklerde doyasıya eylemdi…

“KARADENİZİN SEVİLEN SESİ HÜLYA POLAT KONSERİ”

Karadeniz’in sevilen sesi Hülya Polat’ın sahne aldığı açılışa katılan Kartallı vatandaşlar ,sevilen Karadeniz eserlerini hepbirağızdan seslendirdi .

“EKREM İMAMOĞLU 16 MILYONA HİZMET VERECEĞİZ”

Açılışa katılan İstanbul Büyük şehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Kartal’da açılan komşuluk ve Dayanışma Meydanı için Başkan Gökhan Yüksel’i tebrik etti,İmamoğlu Halka doğru hizmeti verirseniz ,güzel yaşam alanları sunarsanız Halk mutlu olur, biz 16 Milyonu mutlu edeceğiz,komşuluk ve Dayanışma Meydanı Kartal halkına hayırlı olsun, Meydan alanında bulunan Kültür Merkezini en kısa zamanda tamamlayacağız ben buradan bunun sözünü veriyorum ifadelerini kullandı..

“KEMAL KILIÇDAROĞLU;KENDİ PARANIZI HARCAMIYORSUNUZ

Törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına, belediye başkanlarına söylediği “Hiç ayrım yapmadan, herkese eşit davranacaksınız” sözünü hatırlatarak şöyle devam etti:”

“Kendi paranızı harcamıyorsunuz. Harcadığınız para milletin ödediği para. Dolayısıyla, harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Bunu anlatmamın sebebi; yeni bir siyaset anlayışını başlatıyoruz. Yeni bir siyaset, yeni bir anlayış. Halka saygılı, hesap veren, hesap verirken de verdiği hesap dolayısıyla onur duyan, halkına güvenen yeni bir anlayış. Kavgadan uzak, beraber yaşamayı ilke edinen bir anlayış. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, inancı ne olursa olsun, kültürü ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun, herkesi kucaklamak bizim temel görevimizdir. Bizim yeni anlayışımız budur.”dedi.

“AÇILIŞ KURDALESİ KESİLDİ”

Açılış kurdelasını,CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, İYİ Parti Kartal ilçe Başkanı Burak Tok,Siyasi partilerin ilçe Başkanları ve CHP Milletvekilleri kesti..

Açılışa ,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi CHP Milletvekilleri, Siyasi partilerin temsilcileri ,CHP Kartal belediye meclis üyeleri, Kartal belediye Başkan yardımcıları,CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Kartal belediye meclis üyeleri ,CHP İstanbul il başkan yardımcıları Kartal belediyesi birim müdürleri, STK Temsilcileri ,Kartal mahalle muhtarları ve Kartal halkı katıldı..

Komşu ve Dayanışma Meydanının Kartal’a hayırlı olmasını dileriz ..

ÖZEL HABER ;NURAY YILMAZ