MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “FUAT ONBAŞILI İYİ PARTİLİLER İLE BULUŞTU”
“FUAT ONBAŞILI İYİ PARTİLİLER İLE BULUŞTU”

“FUAT ONBAŞILI, İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI YOĞUN KATILIMLA YAPTI.”

“İYİ PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATINDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI”

İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatında İlçe Kongre seçimleri hız kazandı .

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına adaylık açıklamasını gerçekleştiren isim ,İYİ Parti Kartal İlçe Kurucularından ,27.dönem İyi Parti Milletvekili aday adayı Fuat Onbaşılı oldu.


Hep beraber İYİ olalım sloganıyla yola çıkan Fuat Onbaşılı 2020 yılının Şubat ayında yapılacak olan İlçe Kongresinde İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına aday olduğunu Basın mensupları ve kalabalık bir davetli eşliğinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda açıkladı ve yaptığı konuşmasında şunlara değindi;


”2 yıl önce çıktığımız bu yolda Partimizin Kartal İlçe kurucusu olarak siyasete başladım ve 27. Dönem de 1. bölgeden aday adayı oldum. İYİ Parti Genel başkan’ımız Meral Akşener’le beraber çıktığımız bu yolda siyasette kazandıran parti konumuna geldik.Bizlerin gücü artık yatsınamaz kısa zamanda Ülke siyasetinde önemli bir yere geldik ve daha iyi günlere doğru gidiyoruz.
Neden aday oldum, bu partiye girmeden önce kötü gidişata dur diyecek bir yol olmalı diye düşünüyordum, sayın Akşener’in İYİ Partiyi kurması ile kendi kendime Ülkem için mücadele edeceğim siyasi partiyi buldum dedim ve Kartal İlçe Teşkilarının kurulması ile aktif siyasi hayatım başlamış oldu. Yaklaşık iki yıldır iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum ve daha iyi hizmetler vermek için aday oldum.
Benden önceki Başkanlarımız ve mevcut Başkan’ımızda muhakkaki davamız uğruna iyi şeyler yaptılar ve yapıyorlarda, ama bu bir bayrak yarışı ise bu sefer o bayrağı ben devralıp Ülkeme ve partime hizmet etmek için aday oldum.
Ülke genelinde bunun mücadelesini vereb Sayın genel Başkanımıza nefer,hizmetkar olmak için aday oldum.
Kısacası sizlerinde desteği ile seçilirsem eğer, görevim boyunca ve daha ileriki günlerde daha başka siyasi platformlarda yine davamıza hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan toplantı Fuat Onbaşılının konuşmasını bitirmesi ile son buldu.Foto Galeri:

📆 21 Aralık 2019 Cumartesi 23:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir