MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Efendi Argunşah, Demokrasiye ,Yaşadığımız Kente Sahip Çıkacağız”
“Efendi Argunşah, Demokrasiye ,Yaşadığımız Kente Sahip Çıkacağız”

“EFENDİ ARGUNŞAH, CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI”

Cumhuriyet Halk Partisinde Kartal İlçe Kongre seçim heyecanı yaşanıyor.

Yaklaşan ilçe başkanlığı seçimleri öncesi hareketlilik devam ederken 12 Ocak 2020’de yapılacak olan Kartal İlçe Başkanlığı seçimleri için Efendi Argunşah adaylığını açıkladı.

Düzenlediği bir organizasyonla partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Efendi Argunşah , CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nı kazanmak için aday olduğunu aktardı.

Argunşah , yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin teminatı olan, ülkemizi kuran, 92 yıldır her türlü zorluklara rağmen dimdik ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi’nde onurla ve gururla temsil edeceğime inandığım ilçe başkanlığına adaylığımı ilan etmek için sizlerin karşısındayım.

Öncelikle, şuanki ilçe başkanımız Muammer Çelebi Başkanımız nezaket gösterdiler kendisi buradalar. Kendisine de teşekkür ediyor, şimdiye kadarki çalışmalarından ve emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
Ben yapım gereği şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Bunun yerine çözüm noktasında ‘ben ne yapabilirim’, ‘biz ne yapabiliriz’ konularına odaklanırım. Mücadeleyi seçimden seçime değil, her daim vermek için buradayız” dedi ifadelerini kullandı.

Efendi Argunşah ‘tan Muammer Çelebi’ye çiçek taktimi.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan, Efendi Argunşah açıklamasına başlamadan önce, CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’ye başarılı çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek hediye ett.

Yoğun bir katılımın gözlendiği adaylık açıklaması çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Sayın Mustafa Albayrak’a Eksper Haber Gazetesi adına başarılar dileriz.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 22 Aralık 2019 Pazar 19:15   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir