- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“HAYVANSEVERLER,ZEYBEKTE BULUŞTU”

“MAMA SİZDEN ZEYBEK BİZDEN”


KARTAL TURİZM DERNEĞİ ANLAMLI BİR PROJEYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Kartal’da bulunan Turizm ve Folklor Derneği “Mama sizden zeybek bizden” sloganıyla kampanya başlattı.Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşen kampanya Dernek salonunda ilgiyle karşılandı.

Kartal Turizm ve Folklor Derneği “Mama sizden zeybek bizden” çağrısına duyarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dernek salonunda gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projesine Kartalda bulunan basın mensuplarıda destek sundu.

Kartal Turizim Folklor Derneğine gelen hayvanseverler ,getirdikleri mamalarla minik dostlarına kucak açarken ,dernek salonunda Folklor hocaları eşliğinde Zeybek dersi aldılar.

Dernek Başkanı Ali Aluç,projeyle ilgili şu ifadelere yer verdi. Dernek olarak bizler minik dostlarımıza yardım etmek amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Tüm yardım eden o güzel insanlara, o büyük kalplere çok teşekkür ediyorum.Unutmayalım onların konuşmadıkları, hissetmedikleri anlamına gelmez. Onlar hissediyor ve anlıyorlar .Projelerimiz bununlada sınırlı kalmayacak daha geniş alanlarda farklı projeler ile bizleri görebileceksiniz.Kampanya için getirilen mamalar 22 Şubat Cumartesi günü, sokak hayvanlarımıza kendi ellerimiz ile dağıtacağız ben tüm hayvanseverleri davet ediyorum hayvanların da değer gördüğü daha güzel günlere ifadelerine yer verdi.


Kartal Turizm Folklor Derneği Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerini ,Folklor hocalarını tebrik eder başarılar dileriz.

HABER FOTO:NURAY YILMAZ