- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“İYİ PARTİ KARTAL’DA FUAT ONBAŞILI DÖNEMİ”

İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı’nda bugün 2. Olağan Kongre heyecanı yaşandı. Kongreye iki başkan adayı olarak katılan Burak Tok,ve Fuat Onbaşılı yarıştı.

Kongreye katılım oldukça yoğun oldu

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’ne; İYİ Parti Milletvekilleri,Siyasi partilerin temsilcileri,STK Temsilcileri ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Mukadder Gürcan ,İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatının tüm birimleri, STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

‘En iyi çalışmalarımızı bundan sonra da gerçekleştireceğiz’

Akabinde Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleride Kongreye katılım sağladılar.

İYİ Parti İlçe Başkan Adayları Burak Tok ve Fuat Onbaşılı yaptıkları konuşmalarda aynı temennileri dile getirerek şu afadelere yer verdiler ,Burak Tok,kongrede yaptığı konuşmada, Kartal İlçe Başkanlığının 2. Olağan Kongresine hoşgeldiniz. 25 Ekim 2017 günü Cesur kadın Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in yaktığı bu meşalede yolumuza onurla,şerefle, büyük mücadeleyle devam etmekteyiz dedi.Fuat Onbaşılı,2 yıllık süreçte yerel ve genel seçimler geçirdik. Bu süreçte seçimde önemli bir başarı elde ettik. Bugün bizde cesaretimizle görev yapmak için talep açtık. Bizler yeni ekip Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık için çok çalışacağız. Bize oy veren 12 bin 500 kişinin hizmetkarıyız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrıca sonsu teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.


İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 23.02.Pazar günü Kartal’da bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde yapıldı.

Kongrede beyaz liste ile mevcut Kartal İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Tok,Mavi Liste ile 27.dönem İyi Parti Milletvekili Fuat Onbaşılı yarıştı.


400 delegenin 385’i Kongrede oy kullanırken,saat 17:00’da oy kullanma işlemi biterek sandıklar açıldı.

Sayımdan sonra Kongre seçimlerini kazanan Mavi liste ile yarışan ve 256 delegenin oyunu alan Fuat Onbaşılı oldu.

“FUAT ONBAŞILIDAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI”

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı seçilen Fuat Onbaşılı yaptığı konuşmada, yaklaşık bir yıl İYİ Partide İlçe Başkanlığı görevinde buluna Burak Tok’a vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendisi Partimize güç katmıştır.Aynı zamanda kıymetli yönetim kurulunada çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gittiğimiz yolu biliyorum. Kıymetli arkadaşlarım İYİ İlçe kongremizi bugün gerçekleştirdik.İYİ Parti Kartal’da çok önemli işler yapacak. Genel Başkanımız için çok güzel işler başaracağız Bunu Kartalda görüyorum. Biz kimseyi zorla gelin İlçe Başkanı yönetici olun demiyoruz. Biz yıllardır fikir mücadelesi verdiğiniz yapıdan ayrılıp İYİ Parti’de saf tuttuk. Çünkü biz dedik ki Meral Akşener bu ülkenin kurtuluş reçetesi. Bu işi ar bildik, namus bildik.

Bu iktidar yürüyüşümüzün bir nişanesi. Allah’ın izniyle Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. İyileştirilmiş Parlamenter sistemin Cumhurbaşkanı olacak sayın genel başkanımız. Sizler İYİ’ler hareketi olarak, yenilmez deneni yendiniz. Hiç kimse İYİ’ler hareketini küçümseyemez. Sayın Genel Başkanımız İzmir, Antalya, Balıkesir, Bursa Kırklareli, Kırıkkale, Edirne her gün mahalle mahalle köy köy geziyor. Bizde bu davaya inananlar olarak bu davanın için de olup, çok çalışacağız. İyi ki de bu hareketin içindeyim. Sizleri seviyorum’ dedi.

Kongre sonucunun Hayırlı Olmasını diliyoruz .

HABER FOTO NURAY YILMAZ