- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

SÜTÜNÜ İÇ MESAFENİ KORU,CHP KARTAL İLÇE TARAFINDAN ÇOCUKLARA SÜT VE BALON DAĞITIMI YAPILDI

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığı tarafından, 0- 14 yaş çocuklara süt ve balon dağıtımı yapıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle Türkiye?de de korunma amaçlı getirilen kısıtlamalar arasında 0-14 yaş çocukların sokağa çıkma kısıtlaması yer alıyor.Geçtiğimiz pazar günü 65 yaş ve üstü vatandaşların 11:00 -15:00 saatleri arasında sokağa çıkarken, bugün de 0-14 yaş arasında çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılarak, yine 11:00-15:00 saatleri arasında yürüme mesafesi kadar alanda hava almalarına izin verildi. Yaklaşık 2 aydır sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar bugün sokağa çıkmanın keyfini yaşadı.

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL ORADAYDI “

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bayram Demirkol Parkına giderek çocuklar ve aileleri ile sohbetler etti.Yüksel,çocukların yanında oldu ve keyifli vakit geçirdi .

“CHP KARTAL’DAN ÇOCUKLARA SÜT VE BALON DAĞITIMI “

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığı Bayram Demirkol Parkına giderek çocuklara süt ,balon ve maske dağıtımı gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Efendi Argunşah, yaklaşık 2 aydır çocuklarımız sokağa çıkamıyor ,koşup oynayamıyorlardı.Bugün uygulamayla birlikte gördükki çocuklar ve aileler sıkılmışlar gönüllerince 4 saat geçirdiler .Bizlerde çocuklarımıza en faydalı olan süt dağıtımı yaptık.Balonlar dağıttık bir nebzede olsa onların yanında olmaya çalıştık ifadelerini kullandı.Etkinlikte CHP Kartal İlçe Başkan yardımcılarıda hazır bulundu .


PARKLAR VE TOPLU KULLANIM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ.


Günler öncesinden parkların ve toplu kullanım alanlarının dezenfekte işlemlerine başlayan Kartal Belediyesi çocukların dışarı çıkma saati yaklaşırken de dezenfekte işlemlerine devam etti. Uzun süredir evlerinde kalan çocuklar saat 11.00 -15.00 arası evlerinden çıkmalarına izin verilmesi üzerine yürüme mesafesindeki park ve bahçelere akın etti. Maskesiz gelen çocuklara ve ailelerine Kartal Belediyesi ekipleri tarafından maske temin edildi, sosyal mesafeye uymaları konusunda sık sık uyarılar yapıldı. Yaklaşık 2 ay sonra sokağa çıkan çocuklara süt ve balon dağıtımı yapıldı.

Etkinlikte, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah Kartal Belediye Başkan yardımcısılarından Oktay Aksu ,Adem Uçar ,Ali Apaydın,Kartal Park ve bahçeler müdürü Deniz Karacan, Kartal Belediyesi Kartunsaş Aş .Genel müdürü Düzgün Çapar ,Kartal belediyesi Veteriner işleri müdürü Mustafa Çoban CHP Kartal İçe başkan yardımcıları ,CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Berkant Sabancı ve yönetimi katıldı .

HABER :NURAY YILMAZ