- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Adanaspor Önder Karaveli ile anlaşmaya vardı

Adanaspor, teknik direktörlük için Önder Karaveli ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

[1]

Adanaspor Önder Karaveli ile anlaşmaya vardı

2021-2022 yıllarında Beşiktaş [2] A Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan ve sonrasında Beşiktaş’ta gelişim direktörü olarak görevde bulunan Önder Karaveli’nin yeni durağı belli oldu.

Adanaspor, geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın [3]’ın yerine Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturan Önder Karaveli ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Adana ekibi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

”Kulübümüz teknik direktörlük konusunda Önder Karaveli ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır.

Teknik Direktör Önder Karaveli’nin imza töreni 27 Eylül Salı günü saat 14:00’te Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir.”

BEŞİKTAŞ’TA 33 PUAN TOPLADI

Beşiktaş’ın başında 18 karşılaşmaya çıkan Önder Karaveli, 9 kez kazanırken 3 kez yenildi 6 kez de berabere kaldı. 33 puan toplayan Önder Karaveli maç başına 1.83 puan ortalaması tutturdu.

Dardanelspor, Kestelspor, Fatih Karagümrük ve Siirtspor kulüplerinde de teknik direktörlük görevinde bulunan Karaveli, Başakşehir U-21 ve U-19 takımlarını da yönetirken, Azerbaycan [4] temsilcisi Karabağ’da teknik direktör yardımcılığı görevide yapmıştı.