- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“ADD KARTAL ŞUBE BAŞKANI KEMAL ASLAN’DAN AÇIKLAMA”

Kartal belediyesi Kasım ayının 3.Oturumunda Ak Parti gurubu adına söz alan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Arzu Şimşek Öğüt’ün ADD’yi hedef alan konuşmasıyla ilgili ,Atatürkçü düşünce Derneği Kartal Şubesinden açıklama geldi..

Açıklamayı ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan yaptı.

İşte o açıklama;

SAYIN BASINIMIZIN VE KAMUOYUMUZUN BİLGİSİNE…
Kartal Belediyesi Meclisinin 2019 Kasım ayı 2. Toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisi Kartal Belediye Meclis Üyesi Sayın Arzu Öğüt Şimşek hanım söz alarak; “Buradan ADD’yi kınıyorum, üye olmak istedim, baş örtümden ötürü beni üye yapmadılar, böyle geri kafalılık, yobazlık olmaz” diyerek Atatürkçü Düşünce Derneğimize haksız olarak itham ve hakarette bulunmuştur.
Saygıdeğer Basınımızın ve Kamuoyumuzun huzurunda ,Sayın Meclis Üyemize gördüğümüz lüzum üzerine aşağıdaki yanıtı veriyoruz ;
Sayın Meclis Üyesi, YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. Gelmediniz , üyelik talebinde bulunmadınız. Atatürkçü düşünce derneğine gönlünde Atatürk sevgisi, ilke ve inkılaplarına inanç ve bağlılığı olan her kez üye olabilir. Atatürkçü Düşünce Derneği kumaşla, görüntüyle ilgilenmez. Beyninizin uygun olması gerekir. Atatürk’e iftiralar eden, ayyaş diyen, yaptıklarını kötülemeye çalışan, kumpaslarla Atatürkçü ve vatansever, birçok kişinin ölümüne sebep olan kumpasları sahiplenip destekleyen bir düşüncenin savunucusu ve neferi değil misiniz?
Kaç Atatürkçü subayı, öğretmeni ve daha nicelerini uydurma davalarda hücrelerde süründürüp yaşamlarının köreltilmesine sebep olmadı mı? savunduğunuz düşünceler. Bunlar mahkeme kayıtları ile sabit değil mi? Sayacak çok uygulama var Atatürkçü düşünce derneğine üye olamamanız için. Fetoyu devletin içine sokan, darbe yapacak kadar güçlendiren kim? Türk düşmanı Arap çetelerini muhatap bilen partiniz, terör örgütünün eli kanlı muhataplarını devletin televizyonuna çıkartan partiniz değil mi?
Ve daha saymakla bitmezleriniz…
Atatürkçü Düşünce derneğine üye olup; savunduğunuz düşüncelere ve partinize mi ihanet edeceksiniz? Yoksa Atatürkçü düşünce derneğini mi kandıracağınızı düşünüyorsunuz? Atatürk ve Atatürkçü düşünce derneği kandırılamaz. Atatürkçü düşüncede takiyye yoktur. İnandığımızı olduğu gibi apaçık söyler, savunur ve yaşarız. Siz buna ayak uyduramazsınız.
Sayın Meclis Üyemiz bizden size naçizane bir ÖĞÜT.
Önce mensubu olduğunuz Parti’nin icraatlarını iyi bir sorgulayın.
Üyelik koşulları da genel kurullarında fetva ile değil, Kemalistlerin iradesi ile belirleniyor.
Atatürkçü Düşünce Derneği üye endeksli değil, Kemalist düşünceyi yaşam biçimi olarak benimsemiş Atatürkçülerin derneğidir.
Şimdi,
Müracaat etmediğiniz, önünden geçmediğiniz Atatürkçü Düşünce Derneğimizin bir çayını içmek isterseniz başımızın üstünde yeriniz var insan olarak.
Saygılarımızla

Kemal ASLAN
Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube
Başkanı.