- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

AĞRILARINIZ HAYAT KALİTENİZİ DÜŞÜRMESİN… BİZ SİZLER İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Doç.Dr Hüsnü Süslü çalıştığı Maltepe hastanesi’ndeki işyerinde görevinin başında ve aralıksız hastalarına tedavi hizmeti vermeye devam ediyor.
Şu zor süreçte, insan üstü gayretler göstererek bu menem hastalığın daha az zarar vermesi için ellerinden geleni yapan sağlıkçılarımızdan sadece bir tanesi olan Doç.Dr Hüsnü Süslü yaptığı açıklamasında ; ”Var olan Korona virüsü belası ÜlKemizi ve tüm dünyayı derinden etkilemiştir.
Bu hastalığın yanı sıra kronik hastalıkları olan hastalarımızında tedavileri sürdürülsün diye görevimizin başındayız.


GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Bildiğiniz gibi benim meslek dalım olan Ağrı şikayetleri ile ilgili hastalarımı kabule devam ediyorum.
Hastanemiz tüm imkanları ile hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyor.diyen Süslü Hastalarına şöyle seslendi;

Değerli Hastalarımız,
Karantina Süresince Ağrı Şikayetleriniz için +90 530 171 88 60 numaralı WhatsApp Danışma Hattı üzerinden bizlerle iletişim kurabilirsiniz.


HASTA GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ
Görev yaptığımız bölüm ve binada Kovid-19 hastası olmamasına rağmen tüm koruyucu tedbirleri alarak; hasta kabulü ve Ağrı Tedavilerine devam ediyoruz…Yarına daha güzel sağlıklı günler umudu ile

OZON TEDAVİSİ
Ozon, oksijenden özel cihazlar vasıtası ile üretilen bir gazdır. Tıbbı Ozon ciddi bir bakteri öldürücüdür. Mantar ve viral enfeksiyonlarda oldukça etkindir. Uygun dozda kullanıldığında vücut direncini arttırır, hücre yenilenmesine yardımcı olur. Majör Otohemoterapi; hastanın kanının 100 ml kadar steril kapalı sistem ile alınıp, ozonlanıp tekrar hastaya geri verilmesi şeklidir. Oldukça güvenli ve bilinen bir yan etkisi yoktur
ŞEHİR DIŞINDAN MİSAFİRİMİZ VAR
Ağrı Tedavisi ertelenemiyor. Şiddetli kalça ve bacak ağrısı nedeni ile yaşadığı Düzce ilinden ilgili makamlardan izinler alınarak tedavisini gerçekleştirdiğimiz Ali Bey ve eşini gün içinde sağlıklı olarak yaşadıkları ile yolladık. Herkese ağrısız günler diliyoruz… dedi ve sözlerini bitirdi.

Bizlerde Sayın Doç.Dr Hüsnü Süslünün nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz…