- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“AİLE DESTEK SİGORTASI”PROJESİNİ ANLATACAKLAR “

CHP Kartal Kadın Kolları Sahaya İniyor

CHP Kartal Kadın Kolları, İl Örgütü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Aile Destekleri Sigortası’nı anlatmak için sahaya indi.

İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek çalışma kapsamında CHP Kartal Kadın Kolları bugün Mehmet Ali Büklü Parkı’nda bir araya gelerek projenin tanıtımını yaptı. Kahvaltılı programa Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nilüfer Gökçe, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi CHP’li Meclis Üyelerinden Gülay Boyraz, Aysel Yücel, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP’li kadınlar katıldı.

CHP Kartal Kadın Kolları’nın çalışmasına destek olmak için programa katılan Belediye Başkanı Yüksel, kadınların yaptıkları çalışmaların çok anlamlı olduğunu vurguladı. Yüksel yaptığı konuşmada; “Kartal’da yaptığımız çalışmaların kadınlarımız tarafından komşularımıza en iyi şekilde aktarılacağı kanısındayım. Evin içine girilmeden, bir eve misafir olmadan hiçbir çalışmanın hedefine ulaşmadığını bilen bir kardeşiniz olarak evlerdeki iletişimi çok kıymetli buluyorum. Bundan dolayı insanların bu zor günlerinde onlara ulaşıp doğru işleri anlatıp, bu zorluklardan nasıl kurtulacağımızı anlatabileceğimizi biliyorum. Bundan dolayı hepinize kolaylıklar diliyorum. Daha iyisini yapmak için çalışmak kıymetlidir” dedi.

Başkan Yüksel’den sonra söz alan CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, toplantıya katılanlara çalışmanın nasıl yapılacağına dair bilgiler verdi. CHP iktidara geldikten sonra Aile Destekleri Sigortası projesinin en önemli proje olduğunu vurgulayan Karababa, projenin detayları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Son olarak söz alan CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, projenin önemine vurgu yaptı. Ağırman yaptığı konuşmada; “Genel Başkanımızın uzun zamandır üzerinde durduğu ve çok önemli bir proje. Ama konunun muhataplarına da ulaşılamayan bir proje. Kimi tanıtımlar oldu ama ev kadınlarına ulaşılıp böyle bir proje anlatılamadı. Bizde İstanbul olarak oturup düşündük. Biz biliyoruz ki İstanbul’un gücü çok farklı. Bu amaçla seçim takvimi açıklanmasa bile biz kadınlar olarak bu çalışmayı başlatalım ve sahada büyütelim. Çalınmadık kapı bırakmadan çalışmamızı muhataplarına anlatalım. Biz biliyoruz ki kadınlar isterse her şeyi yapar” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kahvaltı programı Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilecek saha çalışmalarına katılmak üzere sonlandırıldı.