MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Aile Okulu Katılımcıları Sertifikalarını Aldı
Aile Okulu Katılımcıları Sertifikalarını Aldı

Kartal Belediyesi, Maltepe Üniversitesi ve İstanbul Marmara Eğitim Vakfı iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ve çocuklara yönelik eğitim psikolojisi ile aile içi ilişkilerin ele alındığı ‘Aile Okulu’ eğitim programına katılanlara sertifikaları törenle takdim edildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘Mutlu Ev Mutlu Çocuk’ Projesi kapsamında düzenlenen 9 haftalık eğitim programını tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan Kartallı annelere sertifikaları törenle verildi.

Kartal Belediyesi Yakacık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şimga, Marmara Eğitim Vakfı Müdürü Melike Oğuzhan, Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şener Odabaşoğlu, öğretim üyeleri Diğdem Enerem, Gülşah Aydın Yeşilyurt ve Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan katıldı.

Kartal’da kadınların ve çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini belirten Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, katılımcılara sertifikalarını takdim etti. Başkan Yardımcısı İmam Aydın, 9 hafta boyunca süren eğitim programı kapsamında; ailede insan hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği, ailenin önemi ve aile içi ilişkiler, çocukla iletişim, anne-çocuk sağlığı ve ilkyardım, çocuk ve beslenme, çocuğun gelişim aşamaları (bilişsel-sosyal-motor-dil), oyunun önemi, olumsuz davranışlarla baş etme, çocukta cinsel eğitim, aile-okul ve toplum işbirliği ile bağımlılıkla mücadele gibi pek çok konunun yer aldığını vurguladı. Eğitimlerini tamamlayan katılımcılara teşekkür etti.

Galeri
📆 27 Mart 2023 Pazartesi 11:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir