MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ”AK AĞRI PLATFORMU” KARTAL’DA TOPLANDI”
”AK AĞRI PLATFORMU” KARTAL’DA TOPLANDI”

“Türki’ye için ,Ağrı için hep birlikte el ele “

Birlik , beraberlik ve dayanışmanın son derece önemli olduğu bu günlerde
İstanbul’da Ak Parti teşkilatlarında siyaset yapan Ağrılılar bir araya geldi.

Birlikte kurdukları “AK AĞRI PLATFORMU” olarak ilk gönül birlikteliği toplantıları Murat ÇALIŞ’ın ev sahipliği yaptığı Saklı Köşk Kafe de gerçekleştirdiler.

Programda söz alan platform üyelerinden önceki dönem meclis üyesi Yaşar ÖSÜN ilk kez AK Parti teşkilatlarında siyaset yapan teşkilat mensubu Ağrılı Gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunu belirten ÖSÜN Bu anlamda Gönül birlikteliği toplantılarımızın artarak devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Av. Erol BULUT AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri KABAKTEPE’ nin Selamlarını ileterek tüm dünyayı kasıp kavuran pandeminin ülkemizi de etkilediğini böyle olağanüstü bir durumun insan ilişkilerinde bir yabancılaşmaya sebep olduğunu belirterek böyle bir atmosferde bir araya gelmemize vesile olan platform üyelerine teşekkür etti. Ülkemiz ve Ağrı için olanca gücümüzle çalışmaya hazırız dedi.

Söz alan AK Parti Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı İskender KARAKAYA grup üyelerine teşekkür ettikten sonra Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK partinin güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek arzusuyla önemli bir yol kat ettiğini belirterek geçmişte olduğu gibi gelecekte de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.


Meslektaş olduğumuzu öğrendiğimiz Radyo programcısı, yazar aynı zamanda Ak Parti Sultangazi meclis üyesi Umut ÖZTÜRK uzun bir süre istanbuldayım, yoğun bir iş temposu oldu. Dolayısıyla hemşehrilerimden uzak kaldım. Bu vesile ile gönüldaşlarım ile birlikte hasret gidermenin mutluluğunu yaşıyorum ifadesini kullandı.

AK Parti Kartal ilçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nimet GÜNDOĞDU ilçe başkanı Sn. Ebubekir TAŞYÜREK ‘in selamlarını ileterek biz Ağrılıar olarak Kartal’da bu sinerjiyi yakaladık. Umarım bunu İstanbul geneline yayar ülkemiz için Ağrı için faydalı işler yaparız dedi.

Beyoğlu Belediyesi meclis üyesi Metin GÜNEŞ grup üyelerinin yaş ortalamasının çok genç olduğunu belirterek bunu kendisini heyecanlandırdığını gençlerle çalışmanın kendisine müthiş bir haz verdiğini belirterek siyasetinin eski denklemlerinden sıyrılıp yepyeni bir sayfa açmak gerektiğini sözlerine ekledi .

Duygu ve düşüncelerini paylaşmasını istediğimiz Tuzla Belediyesi ve İbb meclis üyesi Güven YİĞİT son derece Nezih bir ortamda hemşehrilerim ile birlikte olmaktan son derece mutluyum ve gelecekte güzel işler başaracağımıza inanıyorum dedi.

Söz alan Sultanbeyli Belediyesi meclis üyesi Osman BARİK Sultanbeyli’de Biz Ağrılılar olarak çok ciddi başarılara imza attık. Aynı şekilde birlik beraberlik ve dayanışmanın devam ettiğini bilmenizi isterim. Bu anlamda Biz Ağrılılar olarak Sultanbeyli’de üzerimize düşen göreve hazırız dedi.

Yine Pendik belediyesinde meclis üyesi İdris BİLİCİ Pendik te Ağrılıların çok yoğun yaşadığı İstanbul’un 39 ilçesinden biri. Bu anlamda kendimi memleketinde hissediyorum. Sizlerle beraber AK Parti’de siyaset yapmanın gururunu yaşıyorum dedi.

Toplantıya katılan Sancaktepe ilçe başkan yardımcısı Cemal AYTEKİN Son derece verimli olduğunu düşündüğüm bu akşamki Gönül birlikteliği toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.

Ayrıca toplantıda bulunan ÖD. Doğubeyazıt İlçe Başkanı Av. Nebahat ÖNER, Sultanbeyli ilçe yönetim kurulu üyesi Merve KAYA, sultanbeyli ilçe kadın kolları başkan yardımcısı Ayşe HAMDEMİRCİ, ÖD. Sancaktepe ilçe yönetim kurulu üyesi İnci DENİZ,
Sultanbeyli ilçe yönetim kurulu üyesi Nevzat ALTUN, Maltepe ilçe yönetim kurulu üyesi Coşkun ESEN, ÖD.Ağrı il başkan yardımcısı Tamer YILDIZ, Küçükçekmece ilçe yönetim kurulu üyesi Reis TURAN,
ÖD.Şişli gençlik kolları başkan yardımcısı ve platformun en genç üyesi Adem POLAT, ÖD. Pendik ilçe yönetim kurulu üyesi Şükrü OĞUZ, Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Erdal AKSOY, ÖD. Üsküdar ilçe başkan yardımcısı Abdullah SEYHAN, Sancaktepe ilçe başkan yardımcısı Doğan KAYGUSUZ , Sancaktepe meclis üyesi Nazım ÇİFTÇİ, ÖD. Çekmeköy meclis üyesi Murat YILDIRIM, Sancaktepe meclis üyesi Adnan BELKIS, ÖD. Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Serhat TUNÇ, ÖD. Sancaktepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı edip AKBAŞ, Sancaktepe ilçe gençlik kolları başkan yardımcısı Hilal GÜZEL, ÖD. Pendik ilçe yönetim kurulu üyesi Abdüllatif YALCINKAYA, Sancaktepe ilçe gençlik kolları başkan yardımcısı Mehmet Salih ATALAY, Esenyurt belediye meclis üyesi Fatih TAŞDEMİR, Esenyurt mahalle başkanı Adem TAŞDEMİR, Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Burak Tahir ATEŞ, ÖD. Sancaktepe ilçe yönetim kurulu üyesi Mahir TEMUR, ÖD. Beyoğlu İlçe yönetim kurulu üyesi Burak GÜMÜŞ, ÖD. Beyoğlu İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin UĞUR, ÖD. Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Türkan BAŞAR, Bahçelievler İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Özlem YAŞAR, ÖD. Beyoğlu Mahalle Muhtarı Fesih Çakır, Beyoğlu Tomtom Mahalle Muhtarı Songül Özyunç,bu gece değerli dostlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını, bu gün olduğu gibi gelecekte de var gücümüzle Türkiye ve AĞRI için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

“TOPLANTIDA VİDEO KONFERANS BAĞLANTISI “

Toplantıya Video konferans yöntemiyle katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman , Esenler Belediye Başkan’ı ve İbb. meclis grup başkanvekili Sn. Tevfik Göksu, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK. Üyesi Sn. Muhammed İkbal Gülçin grup üyelerini selamlayarak iyi dileklerini bildirip toplantının hayra vesile olmasını dilediler.

Toplantıya hatip olarak katılan Kartal Fazilet ve saadet Partisi kurucu İlçe Başkanı önceki dönem kartal ve İBB meclis üyesi Yüksek Mimar Hüseyin Karakaya, yeni Türkiyede gençlere çok önemli görevler düştüğünü belirterek, siyasi tecrübelerini paylaştı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Kızılay İstanbul merkez şube yönetim kurulu üyesi ve önceki dönem AK Parti Kartal ilçe yönetim kurulu üyesi Murat Çalış birbirinden değerli hemşehrilerimle tanışmaktan ve sizleri ağırlamaktan Onur duydum. Birlikte çalışmanın önemine değinen Çalış, Ağrıların istanbul ve ülke siyasetinde daha fazla hemşehrimizin olması gerektiğini belirtti.

Toplantıda birlik ve bereberliğin yanı sıra Ülke gündemi ve önümüzdeki seçimlere nasıl hazırlanırız gibi konular istişare edildi.
Bir sonraki dönemde Ağrılılar olarak daha güçlü bir Ak Parti adına yapılacak seçim stratejileri belirlenerek çekilen hatıra fotoğrafı ile son toplantı sonlandırıldı.

ÖZEL HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 15 Haziran 2021 Salı 11:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir