- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

AK KARTAL SAHADA

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Ak Parti Kartal İlçe Başkan’ı Ebubekir Taşyürek ve kalabalık bir heyet eşliğinde Kartal’da temaslarda bulundu.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Başkanlığında gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerine milletvekilleri de dahil oldu.
Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’in önderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy ile AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av.M. Belma Satır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sevinç, Kartal Meclis Üyesi Haydar Göksoy, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.

DEMİRÖZ YAKACIKTAYDI
Program kapsamında Yakacık Çarşı ve Yeni Mahallesi’ni ziyaret eden Demiröz’e ilgi yoğundu. İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İstanbul İl Yönetim kurulu Üyesi Ali Sevinç ve Kartal Meclis Üyesi Haydar Göksoy ile Yakacık’ı gezen Milletvekili Vedat Demiröz tek tek esnafı gezerek sohbet etti. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Demiröz, sorunların takipçisi olacaklarını ve her zaman vatandaşın yanında olacağını vurguladı.

AK Parti heyeti ilk olarak bölgenin tanınmış esnaflarından Ahmet Atay’ın ofisine giden heyet burada bir süre sohbet edip çay içti. Daha sonra cadde esnafını ve vatandaşlarla tek tek sohbet ederek onların dilek ve şikayetlerini dinledi. Öğle namazını Yakacık Ulu Cami’de kılan heyet bir sürede buradaki cemaatle sohbet etti. Vatandaşların şikayetlerini can kulağıyla dinleyen Demiröz, vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ettiklerini ve hepsinin zaman içerisinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.


Vedat Demiröz; ” Ülkenin umudu Ak Partidir”

Mahalle gezisiyle ilgili Haber Kartal’a açıklamalarda bulunan Vedat Demiröz; “Kartal’ın en güzel bölgesi olan Yakacık’tayız. Bugün AK Parti Milletvekili 4 arkadaşlarımızla Kartal’ın farklı mahallelerinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Kartal İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla beraber esnafı dolaşıyoruz. Tabi sıkıntılarımız var. Pandemi sürecinin halen esnaf üzerindeki etkisi devam etmektedir. Pazarlarımız da sıkıntılarımız var. Biz sahadan topladığımız bu bilgileri en üst kurullarımız da değerlendirip çözüm üreteceğiz. Vatandaşlarımızın 2 yıldan sonra bazı alışkanlıkları değişti. Esnafımızda sıkıntılar var.


ESNAFIMIZIN SIKINTILARI DAİMA GÜNDEMİMİZDE
Semt pazarlarında fiyatlar istenilen düzeyde değil. Bunların kimi nedenleri var, bunları da araştırıyoruz. Bütün bunlara süratle müdahale edilecektir. Türkiye bu değildir. Türkiye satınalma paritesiyle Dünyanın en gelişmiş 11’nci ülkesi. Onun için ülkemizdeki vatandaşlarımızın daha refah içiresinde yaşaması gerekiyor. Eksikler tabi ki var. Emeklilerimle ilgili, işsizlikle ilgili sıkıntılar var. Ama bunların çözümü tek umut olan AK Parti’dedir. AK Parti kaderi Türkiye ile özdeşleşmiş durumdadır. Bu ülkeyi yönetmek zorundayız. Biz 20 yıldır ülkeyi yönetiyoruz. Son yaşanan afetlerdeki çalışmalarımızda gösterdi ki Türkiye’yi yönetecek tek korda AK Parti’dedir. Bu nedenle sorumluluğumuz fazla. Bunun için bugün burada sahada gördüğümüz eksiklikleri en üst kurullarımızda değerlendireceğiz. Bütün bu sorunlara çare olacak tek parti yine AK Pardi’dir” dedi.


MUHTARLAR’DA UNUTULMADI
Daha sonra Yakacık Çınaraltı’nı ziyaret eden heyet buradaki vatandaşlarla görüştükten sonra Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.