MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Kartal, Manşet » AK PARTİ KARTAL BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI
AK PARTİ KARTAL BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

23 Ekim Cumartesi günü Ak parti Kartal İlçe Başkanlığında Kartal Yerel Basını ile kahvaltılı bir programda bir araya geldi.
Kahvaltının ana konusu 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü idi, Kartal ve Ülke gündemine de değinilen Kahvaltıda Kartal İlçe Başkan’ı Ebubekir Taşyürek ve Yönetimi hazır bulundu.


Ak Parti Kartal belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Altuntaş, Ömer Uluyurt, Haydar Göksoy,Muammer Bektaş’da katıldılar…


Gazetecilerin sorularına tek tek yanıt veren Taşyürek 20 yaşına gelen Ak parti nasıl istikrarlı bir yol izleyerek bu günlere geldiyse bizler de yaklaşık 12 yıl önce CHP’ye teslim ettiğimiz Kartal Belediyesini 2024 yılında geri alacağız.
Yarın seçim varmış gibi yaptığımız çalışmalar da şunu gördükki 12 yıl önce olan siyasi depremin artçıları hala sürüyor ve Kartal her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bizler 2024 yılında tekrar geri alacağımız Kartal Belediyesi ile CHP’lilere Belediyecilik nasıl yapılırmış göstereceğiz dedi ve sözlerine söyle devam etti.

Yerel Basınımızın Kıymetli Mensupları,


AK Parti Kartal İlçe Teşkilatımızın düzenlediği “Yerel Basın Mensuplarıyla Kahvaltılı Toplantı” programımıza hoş geldiniz.
Kartal’ın geleceği için el ele vererek yapacağımız çalışmaların, aydınlık günlere ve hayırlara vesile olmasını diliyor; bugüne kadar meslek onurunu ve izzetini koruyarak Kartal halkı adına verdiğiniz emek ve kattığınız değerler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum.
Değerli Basın Mensupları,

  1. kuruluş yıldönümünü kutladığımız mensubu olmakla onur ve gurur duyduğum Partimizin, Kartal İlçe Başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmesi ve kongre sürecimizin üzerinden 9 ay gibi bir süre geçti.

  2. Sizlerle çok daha önceden yapmayı planladığımız bu kahvaltı programını yaşadığımız pandemi şartları nedeniyle birkaç kez iptal etmek zorunda kaldık. Bütün Dünyada ve dolayısıyla Ülkemizde yaşadığımız bu salgın sürecinin zorunlulukları nedeniyle oluşan gecikmeden dolayı bizleri anlayışla karşıladığınız için çok teşekkür ediyoruz.
    Bu vesileyle, öncelikle varlığınızı ve yaptığınız işi çok önemsediğimizi altını çizerek belirtmek istiyorum. Çeşitli zorluklara göğüs gererek, yayın hayatını devam ettirdiğiniz gazeteleriniz ve haber sitelerinizle, halkın haber alma hakkını önceleyerek, Kartal halkına ses ve nefes olmaya çalışıyorsunuz. Bu anlamlı çabanız ve azmimizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum.

  3. Değerli Basın Mensupları,
    Bizim için AK Partili olmak; milletimizin aydınlık istikbali için, sadakatle Güçlü ve Büyük Türkiye davasının sevdalısı olmak, eski ve yeni kavramlarının kalıplarına sığmayacak büyüklükte, kuşatıcı bir aidiyet, bağlılık ve süreci ifade eder.
    Bu nedenle bir kez daha sizlerin huzurunda Kurucu İlçe Başkanımız merhum Hasan Altuntaş abimizden başlamak üzere, partimizde samimiyet, sadakat ve azimle hizmet bayrağını taşıyan bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerinde görev alan bütün dava kardeşlerimize, AK Parti’nin adına ve şanına yakışır şekilde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, vefat edenlere de Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

  4. Değerli Basın Mensupları,
    Bugün yenilenen bir İlçe yönetimiyle karşınızdayız. Yeni yönetimimizde, partimizde kuruluşundan bu güne çeşitli görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızın yanı sıra, siyasete bu dönemde kazandırdığımız pırıl pırıl yepyeni Kartalın evlatları olan kardeşlerimiz var.
    Hepsi birbirinden değerli, nitelikli, vasıflı, mesleklerinde başarılı, sivil toplum örgütlerinde önemli görevler almış bu dava kardeşlerimizle birlikte, Güçlü ve Büyük Türkiye davamızın Kartal cephesinde 2023 ve 2024 hedeflerimiz doğrultusunda, güzel hizmetlere imza attığımıza hepiniz inşallah şahit oluyorsunuz ve olmaya da devam edeceksiniz.

  5. Değerli Basın Mensupları,
    Yeni dönemde inşallah 2023 ve 2024 hedeflerimiz kapsamında bıkmadan, yorulmadan, tüm Kartallı hemşerilerimizi sevgiyle ve muhabbetle kucaklayacak ve çok çalışacağız. Hangi görüşten olursa olsun, tüm Kartallıları İlçe Başkanlığımızda misafir etmekten ve kendilerine çeşitli vesilelerle misafir olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Her fırsatta Kartallı hemşerilerimizin yanında ve yakınında olacak, en azından bir telefon mesafesinde ulaşılabilir olmaya gayret edeceğiz. Kartal’ın ve Kartallının derdi derdimiz, sevinci sevincimiz, kederi kederimiz olacaktır. Bizler AK Partili olmanın ve devletimizi yöneten parti olmanın verdiği sorumlulukla koşmaktan yorulmayacak, özelde Kartalımız, genelde ülkemiz için her zaman Hakkın ve hakikatin yanında olmaktan, “problemin değil, çözümün bir parçası olma prensibinden” asla vazgeçmeyeceğiz.
    Saygıdeğer Basın Mensupları,
    Bu hizmet yolculuğumuzda, sizleri her fırsatta bilgilendirmeye, çalışmalarımızı sizin şahitliğinizde Kartallı dostlarımıza duyurmaya çalışıyoruz. Yerel basının gücüne ve önemine olan inancımızla, yanınızda olmaya çalışacak ve her zaman pozitif hizmetlerle ve doğrularla gündeminizde yer almayı gaye edineceğiz.

  6. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açıktır.
    Dürüst, güvenilir ve doğru habercilik anlayışınıza olan inancımızla; her zaman iletişim halinde ve her konuda karşılıklı olarak doğruların yanında olmayı çok önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz.
    Bizleri eleştirme hakkınıza sonuna kadar saygılıyız. Eleştirilerin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst, vicdanlı, hakkaniyetli ve iyi niyetli olmasını hassaten istirham ediyoruz.

  7. Bu ilkelerle yan yana durduğumuz zaman Kartal’ın nefesini kısmaya kimsenin gücü yetmeyecek, Kartal’ın ve İstanbul’un hizmet siyasetiyle yeniden buluşmasının mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

  8. Saygıdeğer Basın Mensupları,

  9. Kartalımızın yirmi mahallesinde çözüm bekleyen yığınla sorunları var. Sizler bunları en az bizler kadar iyi biliyorsunuz.
    2009 yılı Nisan ayında Kartal’ın maalesef CHP Belediyeciği duvarına toslamasıyla başlayan bu sorunlar artarak devam ediyor. Kartal’ın dört bir yanını naylon afişlerle donatarak, suni algılarla belediyecilik yapmaya çalışanların gerçek yüzünü ve sorunların hiç birinin çözülmediği gibi yenilerinin de eklenerek devam ettiğini halkımız ve sizler çok iyi bilmektesiniz.

  10. AK Parti Kartal Teşkilatı olarak yalanlarla, algılarla milletimizin kafasını karıştırarak siyaset yapanların inadına, önce 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirecek, güçlü bir AK Parti Gurubuyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alacak, 2024 yılında da Kartal Belediyesi’ni ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız.

  11. Belediyesini borç batağına sokan ve şişirilmiş kadroların maaşını zor şer ödemekten başka hiçbir gündemi olmayan biçare yönetimle mücadele ve halka hizmet yolunda sizleri yanımızda görmek, bize güç ve motivasyon katacaktır
    Değerli Basın Mensupları,
    Bir kez daha sizlerle bir arada bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor, bu buluşmamızın daha güzel nice buluşmaların vesilesi olmasını diliyor, programımıza katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şahsım ve teşkilatım adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.
Galeri
📆 23 Ekim 2021 Cumartesi 23:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir