MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » AK PARTİ KARTAL DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI
AK PARTİ KARTAL DANIŞMA MECLİSİNİ TOPLADI

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan Danışma Meclisi toplantıları Kartal’da da yapıldı.

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplandı. Kartal İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen danışma meclisi toplantısına katılım oldukça fazlaydı.

Pandemi kurallarına uygun olarak hazırlanmış toplantı salonunda çoşku dolu anlar yaşandı. Ak parti Kartal İlçe Başkanlığı yönetiminin tamamının hazır bulunduğu toplantıya,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İl Başkan Yardımcısı Dr.Ejder Batur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Kurucuları, Kadın ve Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarının katılımıyla yapıldı.

Toplantı Divan oluşumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı ve ardından konuşma yapan Ak parti Kartal İlçe Başkan’ı Ebubekir Taşyürek yaptığı konuşmasında şunlara değindi.

” Öncelikle meclis toplantımıza katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Göreve geldiğimiz günden bu güne durmadan sahada,sokaklardayız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kartal gibi İstanbul’un gözbebeği olan bir ilçe’de yaşamaktan mutluluk duymanın yanı sıra 2009 yılında kaybettiğimiz Kartal Belediyesini tekrar Ak belediyecilikle buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Buradan söz veriyorum 2024 yerel seçimlerinde Kartal Belediyesini tekrar alacağız ve Kartal’ı cazibe merkezi haline getireceğiz.

Sizlerle daha güçlü bir Türkiye düsturu ile çıktığımız bu kutlu yolda Kartal ilçemizi CHP’nin elinden alacağız ve Belediyecilik anlamında neler yapılması gerekti ve onlar neler yapmadı göstereceğiz.

Buradan Kurucu İlçe Başkanımız Hasan Altuntaş’ı ve Merhum Belediye Başkan’ımız Arif Dağlar’ı da Rahmetle anıyorum.

Hedef 2023 genel seçimlerde yine iktidar olacağız ve 2024 yılında Kartal Belediyesini yeniden kazanacağız buradan sizlere bunun sözünü veriyorum” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İlçe Başkan’ı Taşyürek tezahüratlar eşilğin de konuşmasını tamamladı.

Galeri
📆 09 Ekim 2021 Cumartesi 00:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir