- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Cem Evi Vakfında Oruç Açma programına katıldı”

AK PARTİ’DEN KARTAL CEMEVİ’NE İFTAR ZİYARETİ

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte, Muharrem Ayı vesilesiyle Kartal Cemevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.


İftardan öncesi ve sonrası Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’ı da odasında ziyaret eden Ebubekir Taşyürek; Selami Sarıtaş şahsında Kartal’da ikâmet eden tüm canların Muharrem Ayı’nı tebrik ederek, tutulan oruçların ve lokmaların kabul olması duasında bulundu ve “Medeniyet tarihimizde kanayan bir yara olarak yer alan Kerbela hadisesinde şehit edilen Evlad-ı Resul Hz. Hüseyin’in ve tüm şehitlerin şefaatine Rabbim bizleri nail eylesin. Bu mübarek ay hürmetine, birlik ve beraberliğimize kasteden bu tür olayların bir daha yaşanmaması duasıyla, bu ayda tutulan oruçları ve lokmaları Rabbim kabul eylesin, Muharrem Ayımız mübarek olsun. Bugünkü iftarınızda bizlerin de katkısı olsun istedik, ikramımızı kabul edip bizi ağırladığınız için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.


Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş da; AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır. Bu nedenle ziyaretinizden ve ikramınızdan memnun olduk” dedi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in da katıldığı iftar sofrası, bugünlerde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimiz için güzel bir örnek oluşturdu.