- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI ADNAN KAHVECİ’Yİ UNUTMADI…

AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN BÜYÜK VEFA…

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden olan Adnan Kahveci’yi ölümünün 29. yılında, Uğurmumcu Mahallesi Adnan Kahveci Camiinde düzenledikleri “Kur’an Tilaveti ve Dua” programı İle andı. Akşam namazına müteakiben gerçekleştirilen anma programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, STK Başkanları, vatandaşlar ve Mahalle Yönetimleri katıldı. Merhum Adnan Kahveci’nin Kartal’da yaşayana akrabaları ve hemşehrilerinin de katıldığı anma programına Kartallı vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.

Kur’an-ı Kerim tilavetini ve duasını yapan Kartal Müftüsü Mehmet Öztürk; “insanların gönlüne dokunan, her sene 5 Şubat’ta olduğu gibi bu sene de unutulmayan Adnan Kahveci beyefendi; Devletimize hizmet etmiş, milletin teveccühünü kazanmış, değerli bir Devlet adamıydı.

Bu vesileyle, yoğun bir katılım sağlanarak, Sayın Kahveci’nin unutulmadığını ve unutulmayacağını gösteren bu programlar çok önemlidir” dedi. Cami çıkışında yapılan ikram sırasında cemaatle sohbet eden AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Kartal’ın önemli değerlerinden, siyasetçi ve Devlet adamı merhum Adnan Kahveci’yi vefatının 29. sene-i devriyesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla andık. Biz vefayı çok önemseyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Merhum Adnan Kahveci de, bu milletin mayasıyla mayalanmış, milletin derdiyle dertlenmiş bir siyasetçiydi.

Onun için, biz teşkilat olarak Kartal’a ve Türkiye’ye hizmet etmiş büyüklerimizi her zaman saygıyla ve rahmetle anıyor, onların emanetlerine sahip çıkıyoruz” dedi.Günler öncesinden Kartal’ın yirmi mahallesine asılan pankartlarla vatandaşa duyurulan anma programının siyaset üstü herkesçe takdir edildiği ifade edildi.