MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Ak Parti Kartal’da Ebubekir Taşyürek dönemi”
“Ak Parti Kartal’da Ebubekir Taşyürek dönemi”

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, pandemi kurallarına uygun olarak delegelerin eksiksiz katılımıyla şölen havasında gerçekleştirildi.

Yakacıkta bulunan İTO Spor salonunda gerçekleşen Kongreye ,AK Parti Genel Başkan vekili Numan KURTULMUŞ, Genel Başkan yardımcısı Nurettin CANİKLİ ,İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan ve bölge milletvekilleri yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.


İlçe Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek tarafından hazırlanan yeni yönetim kurulu listesinin delegelerin oyuna sunulduğu kongrede, katılım sağlayan 267 delegenin tamamının oyunu alan Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal İlçe Başkanı oldu.


Yeni oluşturulan ilçe yönetiminde; Ebubekir Taşyürek’in bir vefa örneği sergileyerek, Kurucu İlçe Başkanı merhum Hasan Altuntaş’ın yeğeni Hande Eymen Altuntaş’a yer vermesi, delegeler arasında duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Kongre ile ilgili düşünçelerini sorduğumuz delegeler, yeni ilçe yönetim kurulu listesindeki isimlerin, Kartal’ın tamamını kapsayacak şekilde kucaklayıcı ve çalışkan bir ekip olacağını ifade ettiler .

EBUBEKİR TAŞYÜREK’İN KONUŞMASI
Başkan Ebubekir Taşyürek konuşmasında ;
Divan üyelerine, delege ve katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
İkinci teşekkürü,bayrağı teslim eden bir önceki ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine etti. Yeni dönemde görev alan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ,Kartal’ı yeniden Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırmak, İBB yi kazanmak, Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan seçmek için ,Kartal teşkilatı olarak üzerimize düşeni fazlasını yapmak , kırgınlıkların,küskünlüklerin geride kaldığı ,”BİRLİKTE KARTAL”diyerek tek vücut , büyük hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını dile getirdi.
Vefanın,tecrübenin,azmin ve herkesi kucaklayıcı bir anlayışın ürünü olan yeni ilçe yönetiminin, Başkan Ebubekir Taşyürek’in liderliğinde, 2023 ve 2024 seçimlerinde Kartal’da AK Parti’nin açık ara zafer kazanacağına olan inancın üst perdeden dillendirildiği kongre, yasakların başlamasından önce sona erdi.

Kartal Ak Parti İlçesi Başkanı seçilen Ebubekir Taşyürek ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik ederiz.Hayırlı olsun

Galeri
📆 14 Ocak 2021 Perşembe 00:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir