MENÜ ☰
.
Eksper Haber » GÜNDEM, İSTANBUL, Kartal, Manşet » “Ak Parti Kartal’dan anlamlı ziyaret .”
“Ak Parti Kartal’dan anlamlı ziyaret .”

“10 Ocak Çalışan gazeteciler gününde Basın Emekçilerini Unutmadılar “

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ,Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz ,Ak Parti Kartal İlçe Kadın kolları, Ak Parti Kartal İlçe Başkan yardımcıları 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Kartal Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette ,Ak Parti heyetini Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ve Dernek Üyeleri karşıladı .”İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİNİ İLETTİLER “10 Ocak çalışan gazeteciler gününde Kartal gazeteciler Derneğini ziyaret eden Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ,Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, basın mensuplarına iyi dilek ve temennilerini iletirken gazeteci mesleğinin önemine vurgu yaptılar.

Meslek hayatlarında üstün başarılar dilediler .

“BAŞKAN SELİM AKDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR “

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken basın emekçilerinin sadece bir güne sığdırılmamalarını kamu oyuna doğru ve tarafsız haber yapmak için canla başla çalışan gazetecilerin her zaman değerlerinin bilinmelerini ifade etti.

Kartal Gazeteciler Derneği adına Ak Parti Milletvekili sayın Osman Boyraz,Ak parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

Galeri
📆 10 Ocak 2022 Pazartesi 21:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir