MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » AK Parti Kartal’dan Bulvarspor’a ziyaret
AK Parti Kartal’dan Bulvarspor’a ziyaret

Dostluk Mesajı verdiler…

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Yönetim kurulu Üyeleri, Kartal Bulvarspor Kulübü Başkanı Sabahattin Karaer’i ziyaret etti.

Bulvarspor tesislerinde gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti heyetini Kartal Bulvarspor Kulübü Başkanı Sabahattin Karaer ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Bulvarspor tesislerinde antrenman yapan sporculara başarılar dileyen ilçe Başkanı Taşyürek yaptığı açıklamada; “İnşallah bu haftadan sonra kulübümüz önemli bir çıkışı yakalayacaktır. Bulvarspor Kartal’ın marka bir değeridir. Sizler bizi çok önemli bir ligde temsil ediyorsunuz. Bu nedenle sizinle gurur duyuyoruz. Bu alanın sahibi İBB’dir. Biz geçmişte elimizden gelen desteği vermiştik. Bu desteğimiz her zaman devam edecektir. Bizim bölgemizden sorumlu Milletvekilimiz Serkan Bayram ile bu konuyu görüştüm. Kulübümüze destek olmamız için gerekli kurumlarla görüşmelerimizi yapıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler dün olduğu gibi bundan sonrada kulüp yöneticilerimiz ve sporcularımızın yanında olacağız. Bulvarspor çok ciddi emeklerin sonucunda bu günlere geldi. İnşallah bundan sora daha iyi yerlerde göreceğiz. Bugünde sizlere moral vermek için böyle bir sürpriz ziyaret yapmak istedik” dedi.

Bulvarspor Kulübü Başkanı Sabahattin Karaer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rahmatli Kadir Topbaş döneminde de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirilmişti. O zaman stadımızın bakım ve gerekli malzemelerin alınması için destek olunmuştu. Bundan dolayı tekrar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

wwwozdehaber.com
wwweksperhaber.com

Galeri
📆 18 Kasım 2022 Cuma 14:34   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir