MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » AK Parti Yüz Yüze 100 Gün programı ile Kartal’da sahaya indi
AK Parti Yüz Yüze 100 Gün programı ile Kartal’da sahaya indi


AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara Kartal’da devam etti.

AK Parti’nin 9 Milletvekili Kartal’daki tüm mahalleleri gezerek vatandaşların sorunları dinlenip taleplerini aldı. Kartal’da gerçekleştirilen çalışmalara AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Erol Kaya, Fatih Süleyman Denizongun, Hulusi Şentürk, Mihrimah Belma Satır, Mustafa Ataş, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Osman Boyraz, Ravza Kabakçı Kan, Serkan Bayram katıldı.

Milletvekillerinin mahalle programlarına İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe binasında sabah kahvaltısı ile başlayan program milletvekillerinin mahallere dağılması ile devam etti. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal’da sürekli vatandaşlarla iç içe olduğunu vurguladı.

Taşyürek; “Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak”
Mahallelerdeki tüm çalışmalara katılan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ise yaptığı açıklamada Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş’a yapılan saldırıyı kınadı. Taşyürek yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin düşmanları çok. Fitne üretmeye çalışan, birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeye çalışan sıkıntılı insanlar var. Bu ve bunun benzeri olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Biz etle tırnak gibi biriz, beraberiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle ziyaretleri hakkında da bilgi veren Taşyürek; “20 Mahallemizi geziyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm olmaya çalışıyoruz. Kartal’da vatandaşlarımız bize karşı çok sıcak davranıyor” dedi.

Mihrimah Belma Satır; “Siyasetin malzemesi insan”
Kartal’ın çok değerli bir ilçe olduğunu vurgulayan İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ise yaptığı açıklamada; “Kartal’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla görüşmelerimiz merkezi hükümetle ilgili sorunları not alıp çözmeye çalışıyoruz. Ama burada vatandaşlarımızın belediye ile ilgili olan sorunlarında CHP’li belediye olduğu için çözüm üretemiyoruz. Kartal’daki seçmenlerimiz çok daha iyi hizmet alması gerekiyor. Siyasetin malzemesi insan. İnsana dokunduğunuz sürece varsınız. Biz 20 yıldır iktidarımızı bu şekilde sürdürdük. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Erol Kaya; “Türkiye üreten bir ülke”
Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden İstanbul Milletvekili Erol Kaya, “Bu programlar kapsamında insanlarımızın sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz” dedi. Tahıl krizinin insanları etkilediğini vurgulayan Kaya yaptığı açıklamada; “Bu krizi bütün Dünya ile beraber bizde yaşıyoruz. Bu krizi yaşamamıza rağmen Türkiye üreten bir ülke. Bu süreci sakinleşen Dünya ile birlikte aşacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Osman Boyraz; “Aziz Milletimiz yine bizim arkamızda”
Osman Boyraz; “AK Parti Milletvekilleri bu tür çalışmaları sürekli yapıyor. Bunun biraz daha çerçevesini genişleterek, daha fazla milletvekilinin katılımı sağlanmış oldu. Bu çalışmalar ile toplumun tüm kesimlerini dinleyip, onların önerileri, tavsiyeleri ilgili yerlere aktarıyoruz. AK Parti hareketi sokaktan hiçbir zaman kopmamıştır. Vatandaşın duygu ve düşüncelerine tercüman olup gerekeni de yapmaya çalışıyoruz. Bugünkü çalışmamızda gördüğüm ise milletimiz iş yapanla yapmayanı ayır ediyor. Aziz milletimiz yine bizim arkamızda” dedi.

Müşerref Pervin Tuba Durgut; “Kartal’da birlik ve beraberliğin güzelliğini yaşadık”
Uğur Mumcu Mahallesi’nde ev ev dolaştıklarını vurgulayan AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ise yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızla birlikte dertleştik. Sorunları, çözümleri konuştuk. Burada birlik ve beraberliğin güzelliğini yaşadık. Güzel tepkiler aldık. Güzel bir Kartal günü yaşadık” dedi.

Kartal’da mahalleleri gezen milletvekilleri “Yüz Yüze Gönül Gönüle” temasıyla AK Parti’nin icraatlarını anlatıp, talep ve önerileri dinlediler. Program son olarak Kartal sahilde bütün milletvekillerinin gençlerle buluşmasıyla son buldu.

Galeri
📆 07 Ağustos 2022 Pazar 17:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir