- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Ali Cengiz Erol,Bayrağı Devraldı”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Maltepe İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 29 Aralık’ta gerçekleşen seçimi kazanan Ali Cengiz Erol, Savaş Yücel’den görevi devraldı.

   CHP Maltepe İlçe Başkanlığı seçimi  29 Aralık Pazar günü gerçekleşti. 2 adaylı seçimin kazananı Ali Cengiz Erol oldu. Maltepe İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen tören ile Erol, başkanlığı Yücel’den devr aldı.

Törene,CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,CHP Maltepe Belediye başkan yardımcısı Yahya Han,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri,İstanbul il delegeleri,Maltepe ilçe delegeleri,CHP Maltepe yeni seçilen ilçe yöneticileri,CHP Maltepe Savaş Yücel’in başkanlığında yönetim kurulunda görev alan yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Kadın kolları başkanı Selver Yamak Sönmez yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Gençlik kolları başkan  Gökhan Demir yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.  

Yeni başkan Ali Cengiz Erol , bu önemli görevi devralmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Ben öncelikle katılan tüm partililerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepimize destek olan ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna, eski başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu süreç hepimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

HABER:NURAY YILMAZ