MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Alkışlanacak Hareket,Sahiplerine Teslim Ettiler “
“Alkışlanacak Hareket,Sahiplerine Teslim Ettiler “

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünde çalışan Taner Gerçek ,Parkta unutulan telefonu sahibine teslim etti.Park denetiminde olan Gerçek parkta unutulan oldukça pahalı cep telefonunu sahibine teslim etti.

“TELEFONUN SAHİBİNDEN TEŞEKKÜR “

Telefonunun kaybolduğunu anlayan genç kadın telâşlanarak nerede unuttuğunu anlamaya çalıştı .Taner Gerçek telefonun sahibine ulaşarak teslim etti. Genç kadın telefonunu teslim alarak Taner Gerçeğe teşekkür etti .

“DERNEK BAŞKANINDAN GURUR DUYULACAK PAYLAŞIM”

Erzincan Altınbaşak Beldesi üyesi Taner Gerçek’in alkışlanacak hareketine Belde Başkanından paylaşım geldi .

Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneği Ali Gülşahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gurur duyulacak haber başlığını attı ve teşekkür etti.

“AYNI GÜNDE İKİ GÜZEL HABER “

Alkışlanacak bir haber daha geldi ,Erzincan Altınbaşak Beldesi Dernek Üyesi Emre Ağyüz ve arkadaşı Emrah Çoban,Park ve Bahçeler personelleri Izzetin Alatunc ,Aziz Kocabey ,Enver Aslanoğlu ,Abdullah Aslanoğlu ,Ferhat Köse,Ergin Baştuğ,Nesim Sizgek ,Selman Yaraşır ,Serda İmren ,Hacı Çağapyolda buldukları parayı Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi Muhtarı Senem Özdemir’e ulaştırdı .Alınan bilgiye göre bulunan paranın,maaşını düşüren yaşlı bir Kadın’a ait olduğu ve kendisine teslim edildiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABER :NURAY YILMAZ

📆 23 Ocak 2021 Cumartesi 20:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir