- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“ALTINBAŞAK BELDESİ DERNEĞİ MUHTEŞEM GECEYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI”

Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneği Gecesi Renkli görüntülere sahne oldu.

Gecede Birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Dernek Başkanı Şükrü Oğuzalp ve yönetim kurulu Üyeleri samimi ve içten davranışları ile misafirlerle tek tek ilgilendi.

Geceye siyaset dünyasının isimleri Stk ve Dernek üyeleri katıldı.

Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneğinin Dayanışma gecesinde,Kartal siyasetinin önemli isimlerde yerini aldı..

Birlik ve beraberlik gecesine katılanlar arasında;Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın,Erzincan Altınbaşak Belediye baskanı Haydar Polat ,CHP Kartal İlce Başkan yardımcılarından Özlem Cendere Doğan, Av.Gülşen Neşe Büklü,Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneği Başkanı Şükrü Oğuzalp,geçmiş dönem Altınbaşak Beldesi Dernegi Başkanı Ali Gülşahin ,Kartal belediye baskan Danışmanı , Düzgün Çapar, CHP Kartal belediye meclis üyesi Özlem Bulut,CHP Kartal belediye Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Erzincan Tanyeli Derneği Başkanı Vedat Bal ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Fidan Aytemur CHP Bakırköy İlçe Başkanı Cemal Sevinç,
Pendik CHP ilçe Başkanı Doğan Çakmak,
Erzincan Altınbaşak Belde Belediye Başkanı Haydar Polat ,İBB il başkan yardımcısı Tuncay Toptaş,Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş
Altınbaşak Cemevi Başkanı Nadi Cantürk
Adalar Cemevi Başkanı Zeki Kaya
Kartal Belediye Başkan danışmanı Erdal Kıskanç,Basın yayın müdürü Hüseyin Güler
CHP Yukarı Avusturya Eyalet başkanı Kemal Yılmaz,CHP Kartal Belediye meclis üyesi Yılmaz Tuncer,Erzincan24 Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Cemal Çiçek ve yönetim kurulu,Avcılar Derneği Başkanı Murat Cömert ve yönetim kurulu,Karayaprak Dernek Başkanı Binali Parlak ve yönetim kurulu
Sütpınar dernek başkanı Ağa Aldıkaçtı ve yönetim kurulu katıldı ..

“BAŞKAN ŞÜKRÜ OĞUZALP TEŞEKKÜR ETTİ “

Gecenin açılış konuşmasını Altınbaşak Beldesi Derneği Başkanı Şükrü Oğuzalp yaptı.Oğuzalp ,konuşmasına geceye katılan misafirlere teşekkür ederek başladı.

Oğuzalp devam etti, dostlar, canlar merhaba… Derneğimizin 5. Geleneksel Dayanışma Gecesine hoş geldiniz…
Nazım Usta’nın da dediği gibi; “ Hoş geldiniz. Bizler bıraktığınız gibiyiz. Ustalaştık bir daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta….

Dostlar malumunuz yaklaşık iki yıldır Dünyayı kasıp kavuran sıkıntılı bir pandemi sürecini hep birlikte yaşadık. Bir araya gelmemize engel olan bu süreç gördüğüm kadarıyla birbirimize olan hasretimizi, türkülere ve halaylara olan özlemimizi fazlasıyla artırmış görünüyor…. bu doğrultuda hep birlikte güzel bir etkinlik geçireceğimize inanıyorum Altınbaşak Beldesi Derneği olarak gecemize tekrar hoşgeldiniz diyerek sözlerini tamamladı.

“ALTINBAŞAK BELDESİ DERNEĞİ TÜM KADROLARI MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ “

Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneğinin dayanışma gecesine katılan misafirler ,mutlu ayrıldı. Dernek yönetim kadrolarının tam kadro katıldığı gecede misafirlerle tek tek ilgilenildi.

“MUHTEŞEM YORUMLARI İLE EŞLİK ETTİLER”

Dayanışma Gecesinde THM sanatçılarından Eda Alakuş ,Eren Aydın ve Nilüfer Balcı sahne aldı.Bir birinden güzel Türkülerle geceye damgalarını vurdu..

Dayanışma Gecesi çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu..

HABER ;NURAY YILMAZ İÇLİ