- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Amatör spor kulüplerine tam destek

Pendik Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 54 amatör spor kulübüne spor malzemeleri ve nakit yardımında bulundu. Sporun ve sporcunun yanında bulunan Pendik Belediyesi ayrıca geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli branşlarda derece elde eden 65 sporcu ve 13 antrenöre başarı ödülü verdi.

Amatör spor kulüplerine desteklerini sürdüren Pendik Belediyesi, 54 spor kulübüne spor malzemeleri ve nakdi yardımında bulundu. Kurtköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle malzemeler, amatör spor kulübü temsilcilerine teslim edildi. Törende ayrıca geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli branşlarda derece elde eden 65 sporcu ve 13 antrenöre başarı ödülü verildi. Saygı duruşuyla başlayan törene Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu ve amatör spor kulüp yöneticileri katıldı.

Geleceğimizi gençlerimiz için planlıyoruz”

Hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle şehrin 50 yılını planladıklarını söyleyen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Geleceğimizi gençlerimiz için planlıyoruz. Bu şehirde bizlerden sonra gençlerimiz olacak. Sağlıklı bir nesil oluşturmak istiyoruz. Çocuklarımızın heyecan, cesaret ve geleceğe dair beklentileri için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Lisanslı sporcu sayımızın artırılması için hep birlikte gayret sarfedeceğiz. Gençlerimiz için 24 Yeni Spor Merkezi, 112 parkımızda fitness alanı, 42 parkımızda da basketbol sahası kazandırdık. 17 farklı branşta 90 binden fazla çocuğumuza spor eğitimi verdik.”dedi.

Başkan Ahmet Cin ödülleri verdi

Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Eşref Şeneroğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca desteklerinden dolayı Pendik Belediyesine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Başkan Ahmet Cin, kulüplere ve sporculara malzeme ve ödüllerini takdim etti.

img [1]
img [2]
img [3]
img [4]
img [5]
img [6]
img [7]
img [8]
img [9]