MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Ana Muhalefetin Merkezindeydik “
“Ana Muhalefetin Merkezindeydik “


“CHP GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK”


Özde Tv, Özde Haber ve Eksper Haber Gazetesi olarak sadece bölgemizde değil, Ülkemizin her yerinde hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz.
Siyasetin Kalbi olan ve her daim nabzının tutulduğu şehir, başkentimiz Ankara’daydık bu hafta.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezini ziyaret ettik.
Ülke siyasetinin ana muhalefet partisi olan CHP ziyaretimiz de, siyasi kulislerde neler oluyor, olası bir erken seçim gündemi? CHP kendi içerisinde oluşan siyasi olayları nasıl aşmaya çalışıyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının çalışmalarını yerinde izledik.


.
Ziyaretimizde ülke siyaseti üzerine sohbetler yaparak, Genel Başkan yardımcılarının düşüncelerini aldık.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcılarından Av. Muharrem Erkek, Ali Öztunç, Gülizar Biçer, Prof.Dr. Fethi Açıkel,25-26. Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’ü makamlarında ziyaret ettik.

İZLENİMLERİM:


Ziyaret amacımız bir nebzede olsa siyasi hareketliliği yerinde incelemek ve notlar almaktı.
Genel Başkan Yardımcılarıyla ülke siyaseti ve CHP’ nin yeni yol haritası hakkında görüşerek bilgiler aldım.


CHP Genel Merkeze girdiğim andan itibaren karşılaştığım mazara beni çok mutlu etti.
Neden mi ?
Genel Başkan Yardımcılarının kapıları ardına kadar açıktı. Basın mensubu kimliğimle değil normal vatandaş olarak da gelmiş olsaydım çoğunlukla birebir görüşme sağlayabilirdim .
Güzel bir ortamdı. Çünkü olması gereken buydu. Sizleri memleketlerinizden bu makamlara getiren seçmeninize, siz de kapılarınızı ardına kadar açacaksınız. Sizler adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bir de gülen yüzleri de cabasıydı.

TBMM ZİYARETİMDEN


TBMM’de Salı günü toplantı vardı. Biz Çarşamba günü meclisteydik. Herkes görevin başında çalışmalarına devam ediyor. Pandemi sürecinde olduğumuz için Ankara’nın normalleşmeye geçmesi çalışmaları çok etkilenmemi, TBMM yoğunluğu mecliste olmasada koridorlarda ve bütün siyasi partilerin salonlarında devam ediyor.

“YAKINDA SEÇİM VAR SİNYALLERİ ALDIM “


Yaptığım görüşmelerden aldığım küçük ip uçlarıyla birlikte genel seçimin sinyallerini de almış oldum.
Yeniden aday olmak isteyen mevcut Vekillerin, Vekilliğe aday olmak isteyen siyasetçilerin heyacanı ve hareketliliği şimdiden TBMM koridorlarına yansımıştı.

Başka bir gözlemim de CHP Genel Merkezinde sanki bu pazar seçim olacakmış gibi hareketlilik olmasıydı.
Bu sefer aldığım izlenim, CHP’nin olası seçimlere çok iyi hazırlandığı yönündeydi. CHP’ye halkın göstermiş olduğu sevgi seli de gözümüzden kaçmadı. Öyle ki bulunduğum zaman dilimin de o kadar çok sivil ziyaretçi geldi ki Genel Merkeze, görmeye değerdi.

“Bir Teşekkür’de Sayın Mehmet Tüm’e”

Ankara’ya geldiğimiz andan itibaren,bizleri yalnız bırakmayan ziyaretimiz boyunca bizlerle ilgilenen ve heran yanımızda olan 25-26.Dönem Balıkesir Milletvekili Sayın Mehmet Tüm’e göstermiş olduğu misafirperverliği için çok teşekkür ederim.

ANKARAYA GELİPTE ATAMIZI ZİYARET ETMEDEN “DÖNMEK OLMAZDI”


Siyasi görüşmelerimiz bitince, iş arkadaşım Gamze Uz’la beraber Anıtkabir’in yolunu tuttuk. Ankara’daydık ve özlemi içimizde hiç bitmeyen Atamız Yanıbaşımızdaydı ve uğramadan olmazdı.
Aslanlı yolda yürürken, adım adım ona yaklaşırken duyduğum heyecanın tarifi yoktu. Daha önceleride ziyarette bulunmuştum Anıtkabiri, heyacan hep aynıydı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayken ona bir kez daha sonsuz şükramlarımızı ve minnetimizi ilettik. Onun kurmuş olduğu Cumhuriyetin aydın bir ferdi olmaktan duyduğum menuniyeti ve şükranı dile getirdim. Cumhuriyetimizin sonsuza kadar devam etmesi için elimden gelen gayreti göstereceğimin sözünü verdim kendisine.


Kısa da olsa anlamlı olan bu ziyaretimizde şunu gördüm. Bizler gerçekten şanslıyız. Ulu Önderimiz’den tutunda , Bayrağımıza ve bir karış toprağına kadar onur ve şanlı tarih kokan bir Milletin ferdi olmak, insanın yaşarken sahip olduğu en onurlu duygu.


Mustafa Kemal’e şükranlarımla
Saygılarımla
Nuray Yılmaz

Galeri
📆 05 Mart 2021 Cuma 11:49   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir