MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ATAŞEHİR TİYATRO TOPLULUĞU İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR
ATAŞEHİR TİYATRO TOPLULUĞU İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Ataşehir Belediyesi Sömestr Şenliği çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli atölye çalışmalarının yanı sıra Ataşehir Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği çocuk oyunlarıyla şenleniyor.

A. Ercan Tulunay yönetiminde sahnelenen “Kaba Korsan ve Hazine Adası” adlı çocuk oyunundan sonra Muharrem Uğurlu yönetiminde sahnelenen “Çikolatalar Ülkesi” adlı oyun da ilk kez tiyatroseverlerle buluştu.

İstediği her şeyi yapabilmek için bir an önce büyümek isteyen ve annesinin sözünü dinlemeyen Ezgi’nin rüyasında “Çikolata Ülkesi”ne doğru yaptığı yolculuğu anlatan oyunda; Beril Yarar, Melek Durdağ, Aleyna Horasanlı, Ömer Erkam Karakaya, Seher Dinler, Semih Öner ve Gizem Demirbozar rol alıyor.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ilk oyun sonrası, oyunu yazan ve yöneten Uğurlu ile ilk kez sahne deneyimi yaşayan oyuncularla bir araya geldik.

Tiyatro eğitimini başarıyla tamamlayan ve sahnedeki ilk deneyimlerinde beğeni toplayan oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten Muharrem Uğurlu, “Sabır, özveri, heyecan ve coşkuyla geçen bir eğitim süreci yaşadık. Aynı düşüncelerle çalışmaya devam etmeleri durumunda geleceklerini tiyatro üzerine kurma imkânını yaratabilirler” dedi.

İlk kez sahne alan ve sahneye adım attıkları anda çok heyecanlandıklarını belirten oyuncular, kısa sürede oyunun havasına girdiklerini ifade ettiler.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro eğitimlerine katılarak hayallerini gerçekleştiren oyuncular, tiyatro serüvenlerini anlattılar.

Ataşehir’de Yaşam sayfamızda yer alan röportajı okumak için lütfen burayı tıklayınız.

Çikolatalar Ülkesi isimli oyunla; Beril Yarar, Melek Durdağ, Aleyna Horasanlı, Ömer Erkam Karakaya, Seher Dinler, Semih Öner ve Gizem Demirbozar 26 Ocak Pazar günü MSKM’de çocukların karşısına bir kez daha çıkacaklar.

📆 22 Ocak 2020 Çarşamba 20:20   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir