MENÜ ☰
..
Eksper Haber » ataşehir, Belediye, GÜNDEM, Manşet » ATAŞEHİR’İN PARKLARINDA PUKİ ÇOCUKLARLA BULUŞACAK
ATAŞEHİR’İN PARKLARINDA PUKİ ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Ataşehir Belediyesi, pandemi döneminde zor günler geçiren çocuk tiyatrolarına destek verebilmek ve evdeki çocukların eğlenceli vakit geçirebilmelerine katkıda bulunmak için 2020 yılında “Puki Parkta” isimli projeyi hayata geçirerek online platformlarda izleyiciyle buluşturmuştu.

Artık “Yeni Normalleşme” süreciyle birlikte Puki Parkta programı, çevrimiçi olmaktan çıkarak Temmuz ve Ağustos aylarında Ataşehir’in parklarında fiziksel olarak çocuklarla bir araya gelecek.

Puki Parkta programının ilk gösterimi 3 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da İBB Ataşehir Deprem Parkı’nda (Deniz Gezmiş Parkı) yapılacak.

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarıyla ortaya çıkan sevimli kukla Puki, çocuklar için anaokulu müfredatına uygun ve eğlendirirken öğreten “Çevreci Puki” isimli oyununu Ataşehir’in 15 mahallesinde sahneleyecek.

Programın yönetmenliğini Ataşehir Belediyesi tiyatro yönetmenleri A. Ercan Tulunay ve Muharrem Uğurlu yaparken, sevimli kukla Puki’ye sesiyle Simge Beşiz Özkal hayat veriyor. Farklı disiplinlerden birçok uzmanı bir araya getiren proje ekibinde, uzman pedagog ve psikologların yanı sıra müzisyenler ve tiyatrocular da yer alıyor.

Konuklarına sorular yöneltip oyunlar oynayarak cevap arayacak Puki’ye bu yolculuğunda eşlik etmek isteyenler Temmuz ve Ağustos aylarında Ataşehir’in parklarında Puki’yi izleyebilir.

📆 28 Haziran 2021 Pazartesi 10:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir