MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Atatürk Bahar Kupasında ,Kartal Belediye Takımı Finalde “
“Atatürk Bahar Kupasında ,Kartal Belediye Takımı Finalde “

Atatürk Bahar Kupasına ,Kartal Belediye Takımı Finalde “

Kartal”dan 50 yaş üzeri veteranlar takımı Antalya”da bu yıl 10.su düzenlenen Atatürk Bahar kupasında Kosova cumhuriyeti ile finale kaldı. Antalya”da her yıl düzenlenen ve bu yıl 10. su düzenlenen ve 5 gündür Antalya Kremlin otellin sahalarında gerçekleşen turnuvaya yurt içi ve yurt dışından 44 takım katılıyor.

Oyunculardan 32 si 40 yaş ustü takımlar,12 si 50 yaş üstü takımların oluşturduğu turnuvaya Kartal’ın 50 yaş üzeri Kartal Belediye takımı katıldı.Şampiyonluk maçında Kartal belediye veteranlar takımının rakibi Kosova cumhuriyeti takımı oldu. Kosova 50 yaş üstü takımı Antalya’da gerçekleşecek şampiyonluk maçına büyük önem verirken,Kartal belediye takımının finale kalmasıda Kartal için önemli bir gelişme oldu.

Yarın sabah 9 30’da Kosava cumhuriyeti takımıyla final şampiyonluk maçına çıkacak olan takıma Kartal Belediyesi ulaşım ve forma desteğinde bulundu.

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL GURURLANDIK”

Antalya’da her yıl düzenlenen Atatürk Bahar Kupası Kartallı 50 yaş üstü veteranlar takımı oyuncuları turnuvaya Kartal Belediye takımı olarak katıldı .Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’ finalde şampiyonluk maçına çıkacak olan takım için gurur duyduk ifafesini kullandı.Yüksel ,Antalya”da her yıl oynanan “Atatürk Bahar turnuvasında”bu yıl Kartal Belediye takımı olarak finale kalmamız gurur verici bir durum,takımımıza final maçında başarılar diliyorum ifadesini kullandı. Başkan Yüksel,sözlerine şöyle devam etti.Gönül isterdiki turnuvayı izleyelim takımımızın yanında olalım fakat pandemi süreci nedeniyle katılamadık gönlümüz Kartal Belediye veteranlar takımı ile dedi.
Turnuvaya ,Kosova cumhuriyeti Kosova devlet Baskan yardımcısı Emilia Recebi, Chp Bursa milletvekili Orhan Sarıbal”da katıldı.

Kartal Belediye takımına başarılar diliyoruz.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri

📆 11 Nisan 2021 Pazar 10:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir