MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Avrupa Şampiyonu Sudenur’a Kaymakam Abdullah Demir’den Destek”
“Avrupa Şampiyonu Sudenur’a Kaymakam Abdullah Demir’den Destek”

“AVRUPA ŞAMPİYONU KARTAL KAYMAKAMI ABDULLAH DEMİR’E KONUK OLDU”

Abdullah Demir Sudenur bizim gururumuz

Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan ve Ülkemize altın madaylayla dönen Sudenur Aksoy ,Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir’in konuğu oldu.

“ŞAMPİYONUMUZ HOŞGELDİN”

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Sudenur’u Şampiyonumuz hoşgeldin sözüyle samimiyetle karşıladı. Milli gururumuz 18 yaşındaki Sudenur Aksoy’a Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir altın hediye etti.

Sudenur Aksoy’a,Yazıcı spor Kulübü’nün sahibi Sudrnur’un hocası ve Antrenörü İbrahim Yazıcı eşlik etti.Kaymakam Abdullah Demir, Sudenur’un eğitimi ve okulu ilgili bilgiler aldı .

“KAYMAKAM ABDULLAH DEMİR ;SUDENUR AKSOY BİZİM GURURUMUZ”

Kaymakam Demir ” Sudenur kızımız elde ettiği başarı ile bizleri gururlandırdı…Avrupa şampiyonu olan kızımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum başarı yolculuğunda bizlere düşen ne varsa elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız .Özellikle gençlerimizin spora olan ilgisi ve başarısı bizleri mutlu eder .Sudenur bunun en güzel örneği ,Bayrağımızı İstiklal Marşımız eşliğinde dalgalandırmak bizim için en büyük gururdur ifadesine yer verdi…

Hoş sohbet eşliğinde geçen ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 17 Ocak 2022 Pazartesi 22:39   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir