MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “AYEDEF Genel Kurul Heyecanı Yaşadı “
“AYEDEF Genel Kurul Heyecanı Yaşadı “

GÜRSEL SARIMADEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ .

(AYEDEF)Anadolu Avrupa Yakası Erzincan Dernekler Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulunu yaptı .


Ümraniye de bulunan Prenses düğün salonunda gerçekleşen Genel Kurulun Divan Başaknlığı Erzincnın tanınmış iş insanı Mustafa Kaçmaz ,Divan Üyeliğini CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas,Sayman Burhanettin Albayrak , Oy Sayım Memurluğunu Hasibe Gür yaptı .

1.Olağan Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Genel Kurula tek aday olarak katılan Gürsel Sarımaden yaptı .

Sarımaden konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;

“GÜRSEL SARIMADEN, ERZZİNCAN AİLESİNİ OLUŞTURACAĞIZ “

Değerli Protokol,
Değerli Üye Dernek Başkanlarımız,
Değerli Delegelerimiz,
Değerli Hemşehrilerimiz;

Bir araya gelmek başlangıç, bir arada durmak ilerlemek, birlikte çalışmak başarıdır.
10 Kurucu Dernek olarak bir araya geldik, 20 dernek olarak genel kurulumuzu yapıyoruz, daha da birlikte olacağımız derneklerle Erzincan Birlik ve Beraberliğine katkı sunacağız.
Federasyonumuzun 1.Olağan Genel Kurulunu yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
2017 yılında birlik ve beraberlik adına üzerimize ne düşerse yapacağız dedik.

İşinsanlarımız, sanatçılarımız, basınımız ve hemşehrilerimizle 25 Ekim 2021 de startını verdiğimiz federasyon kuruluş çalışmalarımızda, 85 işinsanımızın önerilerini aldık.
Daha sonrasında davet ettiğimiz 250 dernek başkan ve yönetimlerinden katılım sağlayan 186 dernekle yaptığımız toplantılarda, tüzüğünü birlikte hazırladığımız, gelen tüm önerilerle çalıştığımız federasyonumuzu 24.12.2021 tarihinde kısa adı Ayedef Anadolu Avrupa yakası Erzincan dernekler federasyonu olarak kuruluşunu gerçekleştirdik.

Öncelikle tüzüğümüzün hazırlanmasında emeği geçen tüzük komisyonu üyelerine, toplantılara evsahipliği yapan AYEDER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Yönetici arkadaşlarıma, çağrılarımıza ses veren üye olan , olmayan toplantılarımıza katılan dernek başkan ve yönetimlerine, bizlere her daim destek veren Danışma Kurulu üyelerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Federasyonumuzun Erzincanlılar ve Erzincan için hayırlı olmasını diliyorum.Dernekçilik yaptığımızda“Burası AYEDER Burada İmzalar Kalplere Atılır”diyerek verdiğimiz hizmeti
“ Burası AYEDEF Burada İmzalar Erzincan diye atılır” şekliyle hep birlikte insana ve insanlığa dokunan hamlelerde bulunacağımıza inancım tamdır.
Bu inancıma ortak olan Üye dernek Başkanlarım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile, bundan sonra da aramıza katılacak olan derneklerimizle büyük Erzincan ailesini oluşturabileceğimiz konusunda fikir birliğimiz vardır.
Erzincan ve Erzincanlılar adına büyük Erzincan ailesinin temelinde tek düşüncemiz ben değil biz olmaktan geçti, geçiyor ve her zaman da geçecektir.
Dernekler Kanunu gereğince 6 aylık süre içinde ilk genel kurulumuzu yapma zorunluluğundan dolayı bu süre içinde faaliyetlerimizi Kurucu Yönetim kararı ile projelendirmedik.
Şimdi bizi uzun ve meşaketli bir yol bekliyor. Üye Dernek Başkanlarımız, Delegelerimiz ve üye dernek yöneticilerimiz ile bu yolda hep beraber Büyük Erzincan ailesi olarak yürüyeceğiz.
Bundan sonra da bu birlikteliğe tüm yöre derneklerimizi davet ediyorum.
İşinsanlarımız, Dernek Başkanlarımız, Daha öncelerde STK’larda bulunmuş Büyüklerimiz, Misafirlerimiz
Hepimize burada ayrıca sorumluluk düşüyor.

Büyük Erzincan ailesinin temelini bizler burda attık ve çağrımızı yaptık.
Sizlerde bu ailenin gücüne güç katmak, geleceğe topluma, Erzincan’a Erzincan’lıya hizmet edecek bir STK oluşturmak için yöre derneklerini Ayedef’e katılma çağrısı yapmanızı bu katılımların sağlanması konusunda desteklerinizi canı gönülden bekliyoruz .Ve diyoruzki birlikten güç doğar .Gelin hizmeti hep birlikte can Erzincanlılar olarak ben değil biz diyerek yapalım.Sözlerime son verirken;
Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi selamlıyorum dedi..

Divan başkanlığının yerine geçmesiyle birlikte oylamaya geçilen genel kurulda tek aday olarak katılan Gürsel Sarımaden Genel Başkan olarak seçildi .Birlik ve beraberlik mesajı verilen genel Kurul halaylarla ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu…

“GENEL KURULA KATILAN İSİMLER “

Genel Kurula katılanlar arasında Erzincan Gazeteciler Birliği Başkanı Sedat Sevim ve Yönetimi, Gurbet 24 TV Yönetimi Şener Kara,Özde Haber ve Eksperhaber Genel yayın yönetmeni Nuray Yılmaz , THM Sanatçıları Erkan Özbey , Özden IRMAK, Yaşar Sarıkaya Erzincan Konfederasyonu Başkanı Nail Genç,Çayırlı Federasyonu Başkan Vekili Sinan Özbey, İstanbul Erzincan Dernekler Federasyonu Süleyman Öztürk , Otlukbeli Derneği Başkan Vekili Burhanettin Albayrak , (EREDEF) Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Müslüm Tepe , Tanyeri Derneği ve Yönetimi , Cemal Çiçek Erzincan 24 Doğa ve Kültür Varlıkları Koruma Derneği Başkanı, Günay Taşkın,Maltepe Erzincanlılar Derneği Başkanı, Taner Öztürk,Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı, Sacit Eyüpoğlu İBB Meclis Üyesi, Turan Ağaç,Çayırova Belediye Meclis Üyesi, Haydarcan Tayanç İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Erdal Nas Avcılar İlçe Başkanı, Kaya Hazine Ümraniye Önceki Dönem İlçe Başkanı, İşinsanlarımız Hüseyin Tokay, Niyazi Talay, Süleyman Güzel, Hüseyin Dolaş, Danışma Kurulumuz Mustafa Kaçmaz, Kadir Polat, Kemal Özay yerini aldı..

AYEDEF 1.Olağan Genel Kurul listesinde yer alan isimler şu şekilde gerçekleşti;

                                YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
          

1- GÜRSEL SARIMADEN
2- ÖZNUR TALAY
3- NEJDAT GÜNEY
4- İDRİS ŞİMŞİR
5- İBRAHİM İMAL
6- NURETTİN DAĞ
7- AHMET EREN
8- HANİFE BÜYÜKKAHRAMAN
9- KENAN ORAL
10- ARSLAN ALUÇ
11- AHMET AYKIN
12- KENAN KAYA
13- ALİ GÖKTAŞLAR
14- ERGÜN EŞİYOK
15- NACİ BİNAY

AYEDEF
ANADOLU AVRUPA YAKASI ERZİNCAN DERNEKLER FEDERASYONU
YÖNETİM KURULU LİSTESİDİR

                               YÖNETİM KURULU YEDEK  ÜYE LİSTESİ
          AD-SOYADI                                      TC KİMLİK NO 

1- HACI ASLAN
2- ERDAL TARAKÇI
3- DOĞAN BAKIR
4- EBRU SEVİNDİK
5- ELİF SINIRTAŞ
6- SERKAN DEĞİRMENCİOĞLU
7- RAFET ATEŞOĞLU
8- BÜLENT DİNLER
9- ÇİÇEK ÇELİK
10- ZEYNEP KABAN
11- BERKANT SABANCI
12- YILDIZ AKIN EROĞLU
13- ŞAHİN DEMİRBAŞ
14- YÜCEL KAYA
15- KAZIM KIZILIRMAK

DİVAN KURULU’NA
AYEDEF
ANADOLU AVRUPA YAKASI ERZİNCAN DERNEKLER FEDERASYONU
DENETİM KURULU LİSTESİDİR
Federasyonumuz Tüzüğünün ilgili maddesi gereğince Eylül 2022-Nisan 2025 dönemi çalışmalarını yürütmek amacıyla DENETİM kurulu asil ve yedek üye listesi GENEL KURUL DELEGELERİMİZİN oylarına sunulur.

                                DENETİM KURULU ASİL ÜYE LİSTESİ
          AD-SOYADI                                                TC KİMLİK NOSU

1- HAYDAR KIZILIRMAK
2- YILDIRIM TOPGÜLOĞLU
3- DOĞUKAN DANIŞMAN

                               DENETİM KURULU YEDEK  ÜYE LİSTESİ
          AD-SOYADI                                      TC KİMLİK NO 

1- MEHMET TAYANÇ
2- YUSUF DUMANLI
3- MUSTAFA SEDEFOĞLU olarak belirlendi .

AYEDEF Genel Başkanlığına seçilen Gürsel Sarımaden ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz ..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 25 Eylül 2022 Pazar 21:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir