- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

AYGAD’ KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti’nin (AYGAD) buluşmaları sürüyor.

Kısa adı AYGAD olan Anadolu yazarlar ve gazeteciler derneği, Cafe Floresta’da kahvaltı programı düzenledi.

Anadolu yazarlar ve gazeteciler derneği başkanı Ahmet Işık, kahvaltı programının amacının Barış harekatına destek olmak ve meslektaşlarımızla birlikte Kızılaya kan bağışında bulunmak olduğunu vurguladı.

Askerlerimizin ayağına taş değmesin gazeteciler olarak gönlümüz mehmetçiklerimizle ifadelerini kullandı.
Programa , Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Sultanbeyli kaymakamı Metin Kubilay,CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’, Aygad Başkanı Ahmet Işık ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Ilçe yönetimi ,Kartal gazeteciler derneği başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ve yerel gazete temsilcileri katıldı..


Kahvaltı programının ardından basın temsilcileri Kan vermek için Lütfü Kırdar Kızılay merkezine kan bağışında bulundular.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULDU…

Yerel basının yaşadığı sorunlar ve bu sorunların giderilebilmesi için çözüm önerilerinin de tartışıldığı programda AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ; “Gazetecilik mesleğinin özünde eleştiri vardır. Ancak yapılan eleştiri, yol gösterici ve toplum yararına olmalıdır. Çünkü toplumun kısık sesle dile getirdiği memnuniyetsizliği, biz yüksek sesle ilgililere duyurmakla mükellefiz” diyerek, AYGAD’ın sahadaki gücünden bahsetti.