- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

AYGAD Yönetimi’nden Başkan Gökhan Yüksel’e Ziyaret

AYGAD (Anadolu Yazarlar Ve Gazeteciler Derneği) Yönetim Kurulu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkanı ve Haber Takip Gazetesi sahibi Ahmet Işıkdağ başkanlığında gerçekleştirilen görüşmede; İlkem Gazetesi’nden Bilal Parlak, Öz Işık Gazetesi’nden İbrahim Temel, Manas Haber’den Emrullah Beşiroğlu, Sonhavadis Gazetesi’nden Selahattin Şimşek, Yenisöz Gazetesi’nden Müslüm İnan, Vitrin Gazetesi’nden Tahsin Kara, Yeni Gazete İsmail Polat’tan oluşan AYGAD yönetimi, Başkan Gökhan Yüksel’e derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“Kartal Yeniden Gözde İlçe Olmalı”

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, dernek olarak kalıcı bir genel merkez yapmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Derneğimiz 2010 yılında Tuzla’da kuruldu, daha sonra 2017 yılında yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yeni yönetimle birlikte birçok yerel yönetici ve yetkilileri ziyaret ederek faaliyetlerimizi açıkladık. Sizi de Kartal Belediye Başkanlığı’na seçilmenizden dolayı tebrik ediyoruz. Sizin azimli kararlılığınızla Kartal’ın Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı olacağına olan inancımız tamdır”

“Kartal, İstanbul’un En Değerli İlçelerinden Biri Olacak”

Başkan Gökhan Yüksel, AYGAD yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Öncelikle ayağınıza sağlık diyorum. Kartal’ın sorunlarını bilen, desteğini hissettiğimiz medya mensuplarının olması bizlere güç veriyor. Kartal yaklaşık 70 yıl önce kurulduğu merkezden bir türlü kurtulamadı. Çünkü demiryolu Kartal’ı küçük bir merkeze hapsetti. Ancak çarşı içinde yapacağımız kentsel dönüşümden sonra ve yeni projelerimizle bu sorunu aşacağımızı umut ediyorum. Kartal İstasyonunun geriye çekilmesi ve viyadük üzerine alınmasının ardından merkezle ilçenin bağlantısı için yeni yollar oluşturacağız. Viyadüklerin altını geliştirerek mağaza ve alışveriş merkezleri yapacağız. Umut ediyorum ki yeni kentsel dönüşümden sonra Kartal yine cazibe merkezi olacak, büyük markaların ilçemize dönüşü sağlanacaktır. Topselvi ve Yalı Mahallesi’ne söz verdiğimiz kültür merkezini en kısa zamanda bitiriyoruz. Uğur Mumcu Mahallesi ve Ceviz Meydanı projelerini de en kısa zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Ceviz Meydanı projesi üç mahalleye birden hizmet verecek, gerek çarşısı, gerek parkları ve havuzu ile her yaştan insanların spor yapacağı bir yer olacaktır. Ayrıca Aydos Mesire alanını ilçeye kazandırıp halkımızın nefes almasını sağlayacağız. Kartal için birbirinden önemli projelerimiz var. Bunlar bittiğinde Kartal, İstanbul’un en değerli ilçelerinden biri olacaktır.”