MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » BAŞARI GETİRDİĞİ İÇİN MİLLET İTTİFAKI HER ZAMAN MASADA YER ALACAKTIR AMA!!!
BAŞARI GETİRDİĞİ İÇİN MİLLET İTTİFAKI HER ZAMAN MASADA YER ALACAKTIR AMA!!!

İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve İlçe yönetim teşkilatı Kahvaltı programında Kartal’da bulunan yerel basın ve medya temsilcileri ile bir araya geldi.


Pendik Salman et restaurantta düzenlenen kahvaltı proramı basından sorumlu başkan yardımcısı İbrahim Yilman’ın açılış konuşması ile başladı.
Pandemi dolayısıyla daha önceki dönemlerde bir araya gelemediğimiz için meydana gelen gecikmeden dolayı hepiniz özür diyerek sözlerine başlayan Yilman basın mensuplarına ilçe yönetim teşkilatını tanıttı.
Yilman,yaptığı kısa konuşmasından sonra sözü İYİ Parti Kartal ilçe Başkanı Fuat Onbaşılı’ya verdi.

FUAT ONBAŞILI ,KONUŞMASINA KIRGIN BAŞLADI KIRGIN BİTİRDİ

”Onbaşılı sözlerine programa katılan basın mensuplarına teşekkür ederek başladı.Yaklaşık 10 ay önce Kongremizde kurduğumuz yönetimimizle bir araya gelip sizlerle tanışma fırsatı bulamadık.Pandemi nedeniyle bugüne ertelediğimiz kahvaltı toplantımıza geldiğiniz için teşekkür ederiz .Bu günden sonra sizlerle iletişimimiz daha iyi olacaktır.Onbaşılı sözlerine gündemle ilgili devam etti. 4 Ekim Dünya sokak hayvanları günü nedeniyle sokaktaki dostlarımıza sahip çıkmalıyız ve onların yaşam haklarını savunmalıyız dedi.Geçtiğim gün covid 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İYİ Parti üyesi İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın ölümü bizleri derinden yaralamıştır .Canlı’ya Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.Genel Başkanımızın yeniden seçilmesiyle ve İl Kongremizin tamamlanmasıyla yeniden bir döneme giriyoruz.

Bildiğiniz gibi bizi genel seçime sokmak istemediler CHP’den 15 Milletvekili talebinde bulunduk böylelikle siyasi sürecimiz başlamış oldu.Bizde bu özverili davranışa karşılık olarak kayıt şartsız bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleyerek cevabını verdik.Genel Başkanımızın başlatmış olduğu hızlı seçim çalışmalarına bizde Kartal İlçe Teşkilatı olarak destek vereceğiz.

BAŞARI GETİRDİĞİ İÇİN MİLLET İTTİFAKI HER ZAMAN MASADA YER ALACAKTIR AMA!!!

Fuat Onbaşılı açıklamalarına yerele değinerek devam ett.Onbaşılı,Yerelde aldığımız başarı Kartal’ada yansımıştır.Millet ittifakının belediye Başkanları olarak elde ettirdiğimiz başarıyı devam ettirmek için ittifakı devam edeceğiz.Asla bir tarafı var etmek ve diğer tarafı yok etmek adına bir misyonumuz yok.Biz Kartal Belediyesinin başarılı olmasını istiyoruz.Ve gereken desteği gösteriyoruz.Kendi tabanımızın mutluluğu huzuru için ve Kartal halkının mutluluğu için Kartal belediyesi başarılı olmak zorundadır.

KAYNAKLARIN AKTARILMASI SADECE EŞE ,DOSTA,YANDAŞA OLMAMALI!!!

Biz eşitlikten yanayız ,toplumun her kesimine aynı şekilde dağılın olmasını istiyoruz.(HEPOTİZM) Akraba kayırmacılığı istemiyoruz.
Bugünkü Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel,CHP üyesidir,yarın İYİ Parti Üyesi bir isimde tercih edilebilir. Bizim için hangi Partinin üyesi olması önemli değil ,İttifakın ana ilkesine ne kadar sahip çıktığı önemlidir.

“MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI BAŞARILI OLMAYA MAHKUMDUR.”

Geçtiğimiz bir buçuk yıl içerisinde bizler başarılı başarısız ölçümü yapmadık, adaylarımıza fırsatlar tanıdık.
Yeni seçilmiş adaylarımıza ekiplerini kurmaları için,alt yapılarını oluşturmaları için zaman tanıdık.
Biliyorsunuz yarın 5 Ekim pazartesi günü Kartal Belediyesinin 1.5 yıllık Perfonmans tanıtımı olacak meclis de bende orada olacağım hep birlikte göreceğiz bakalım Belediyemiz neler yapmış ve sonrasında bizde yönetim kurulumuzla beraber bu durumu değerlendireceğiz.

“KARTAL BELEDİYESİNİN İCRAATLARINI DAHA YAKINDAN TAKİP EDECEĞİMİZ BİR DÖNEME GİRDİK”

Geçtiğimiz bir buçuk yılda İyi Parti olarak Belediyemizden hiç bir istihdam talebimiz olmamıştır bu olmayacak anlamına gelmesin.
Geçtiğimiz süreçte onlara alt yapılarını oluşturmaları için bir zaman tanıdık, bundan sonra nasıl bizlere sokakta vatandaşlar sorular sorup, isteklerde bulunuyorsa bizlerde onlara cevaplar verip Belediyemizi savunuyorsak , bundan sonra İyi Parti olarak bizlerinde yapılacak projelerde söz sahibi olma dönemi gelmiştir.


“PARTİZANCA YAPILAŞMIŞ BİR BELEDİYE ANLAYIŞINA SICAK BAKMIYORUZ”


Geçtiğimiz iki dönem CHP iktidarı olan Belediye de zaten gerekli yapılanma fazlasıyla yapılmıştır. Bizler de bu dönem nasıl tüm desteğimizle CHP’si ile ittifak anlayışı içerisinde olduysak bundan sonra ki yeni dönemde birlikte çalışmak umudundayız”… Diyerek sölerini noktalayan Onbaşılı Gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 04 Ekim 2020 Pazar 13:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir