MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Başkan Ahmet Cin başarılı öğrencileri ağırladı
Başkan Ahmet Cin başarılı öğrencileri ağırladı


Pendikli Miray Topaloğlu ve Taha Ağman LGS’de 500 tam puan aldı. ‪‪15 yaşında hafızlık eğitimini tamamlayan Yakup Kasım Kaan ise ilk 1500’e girdi. Belediye Başkanı Ahmet Cin “Zor bir süreci başarıyla atlattılar. Kendilerini tebrik ediyorum” diyerek başarılı öğrencilere hediye verdi.

Pendikli Miray Topaloğlu ve Taha Ağman Liselere Geçiş Sınavı’ndan(LGS) 500 tam puan aldı. 15 yaşında hafızlık eğitimini tamamlayan Yakup Kasım Kaan iseilk 1500’e girdi. Başarılı öğrencileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ahmet Cin öğrenciler ve aileleriyle sohbet ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Ahmet Cin Pendik’teki eğitimin niteliğine değinerek “Zor bir süreci başarıyla atlattılar. Hocalarımızı da ailerimizi de tebrik ediyorum. Pendik’te eğitimin kalitesi artıyor. Bunu artık somut bir şekilde görebiliyoruz” dedi ve öğrencilere hediye takdim etti.

Hem ders çalıştım hem de roman okudum”

Başarılı öğrencilerdenTaha Ağman ders çalıştığı dönemde kitap okumayı asla bırakmadığını belirterek “Hem ders çalıştım hem de roman okudum. Günde en az yarım saat kitap okurum” dedi. Pendik Erenköy proje Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 15 yaşındaki Yakup Kasım Kaan ise başarısının sırrını programlı ve disiplinli çalışmaya bağlarken Miray Topaloğlu ise çok fazla sıkmadan kendine vakit ayırarak ders çalıştığını söyledi.

Bu yılki LGS’ye yaklaşık 1.5 milyon kişi girdi

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) iyi bir lisede eğitim almak isteyen tüm 8. sınıf öğrencileri için her yıl düzenleniyor. Bu yıl sonuçları 16 Temmuz’da açıklanan sınava 1 milyon 472 bin 088 kişi girdi.

img
img
img

📆 04 Ağustos 2020 Salı 16:01   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir