MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, pendik » Başkan Ahmet Cin Pendik Gönüllüleriyle Buluştu
Başkan Ahmet Cin Pendik Gönüllüleriyle Buluştu

Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik Gönüllüleriyle buluştu.Düzenlenen yemekte Başkan Ahmet Cin “ Yarmların ulaşması hususunda sizlerin çok yardımı oldu.Sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Başkan Ahmet Cin ve Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya Pendik Gönüllüleri ile buluştu. Başkan Ahmet Cin yaptığı konuşmada gönüllülerin faaliyetlerinin pandemi döneminde ne kadar önem taşıdığını vurguladı : “Pendik gönüllülerinin serüveni pandemiyle beraber başladı. Bu dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çok ciddi problem ve eksikliklerle karşılaştığını gördük.Gönüllülerimiz ile bu insanlara ulaşmayı görev bildik. Bu konularda sizlerin gayretleri takdir edilesidir ve her daim lazımdır.” dedi.

Bütçemizin %8’lik kısmını sosyal yardıma ayırıyoruz. Bu yardımları Pendik Gönüllüleri aracılığıyla ulaştırıyoruz.”

Başkan Ahmet Cin yaptığı konuşmada Pendik Gönüllüleri yardım projelerine de değindi.2019 yılından beri faaliyet gösteren platformun projeleri hakkında “Gönüllüler ilk başladığında 70 civarındaydı şimdi iki katına çıktı. Gönüllülerimiz ile pek çok yardım projesini hayata geçirdik. Belediye olarak sosyal yardımlara çok dikkat eden bir belediyeyiz. Pandemi sürecinde belediye bütçemizin %8lik bir kısmını sosyal yardıma ayırdık.2 yıldan beri İstanbul’da en fazla yatırım yapan ilçe konumundayız. Sosyal yardım konusunda da ilk 3 belediye içerisindeyiz. Bu yardımların ulaşması hususunda sizlerin çok çabası oldu. Kurban bayramı geliyor, “Hediye Et” kampanyamız dahil yardımlarımız devam edecek.Sizlerle daha çok hayırlı hizmetler yapmayı diliyorum.” dedi.

Öte yandan programda konuşan Kaymakam Dr.Hülya Kaya vatandaşların en ihtiyacı olduğu kriz dönemlerinde yardımları ileten gönüllüler için “Pendik ilçemizin yardımsever insanlarısınız. Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kriz anında bir ilaç gibi yetiştiniz.” ifadelerinde bulundu.Başkan Ahmet Cin programın ardından gönüllülerle sohbet ederek vatandaşların durumları ve yardım kampanyaları hakkında istişare etti.

📆 18 Temmuz 2021 Pazar 17:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir