- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Başkan Akpolat Milas’ta Belediye Ekiplerimize Destek Verdi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Milas’ta yangın söndürme ve arama kurtarma ekiplerine destek veren belediye ekiplerimizle bir araya geldi…Eklenme Tarihi: 06 Ağustos 2021 Cuma
Türkiye bir haftayı aşkın süredir yurdun dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ederken bütün belediyeler tek yürek olarak yangınla mücadele için bölgeye ekiplerini sevk etti. Belediyemiz de Milas’a çok sayıda ekip ve ekipman yollayarak yangınla mücadelede aktif rol oynadı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da orman yangının sürdüğü Milas’a giderek aralıksız yangın söndürme, arama kurtarma ve soğutma çalışmalarına destek veren belediye ekiplerimizle bir araya geldi; itfaiye ekiplerinin ihtiyaçları ve bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı.

Gelişmeleri bizzat takip eden Başkan Akpolat, Milas Ören Acil Toplanma Alanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye personelini ziyaret etti. Akpolat, ziyareti sırasında telefonla bağlandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da İBB’ye bağlı itfaiye personeliyle görüştürdü. İmamoğlu, “İnsanüstü bir karakter ortaya koyuyorsunuz. İyi ki varsınız, ayağınıza taş değmesin” diyerek ekiplere moral verdi. Akpolat ise o anlara ilişkin şu ifadeleri kullandı: “İBB’ye bağlı itfaiye ekipleri, tüm yangın bölgelerinde olduğu gibi Milas’ta da yurttaşların imdadına koştu. Ören’deki Kemerköy Termik Santralı’nı yangından korumak için günlerce cansiparane bir halde çalışan kahramanlarımızın hakkını ödeyemeyiz.”

MOBİVET Hayvan Ambulansımız Yangın Bölgesinde

Sosyal medya hesabından Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarını da paylaşan Akpolat, “Milas Yeniköy Termik Santralı’nın bulunduğu bölgede yangından etkilenen can dostlarımıza MOBİVET hayvan ambulansı ekiplerimiz ilk müdahalelerini gerçekleştirdi. Ekiplerimiz bölgedeki tüm canlarımız için çalışmaya devam ediyor. Milas Belediyesi ile koordineli bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz.”