MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » BAŞKAN ALTAN: HALK BİZİM İKTİDAR OLACAĞIMIZ GÜNÜ İPLE ÇEKİYOR!
BAŞKAN ALTAN: HALK BİZİM İKTİDAR OLACAĞIMIZ GÜNÜ İPLE ÇEKİYOR!

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, geçtiğimiz gün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında düzenlenen iş dünyası buluşma programına katıldı.

Gerçekleştirdiği projelerle ve ziyaretlerle her kesimin beğeni ve takdirini toplayan Başkan Altan, Kadıköy Büyük Kulüp’te il başkanlığı tarafından organize edilen, Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde toplanan “iş dünyası buluşma programına” katılım sağladı. Ekonominin sıkıntılı geçtiği şu dönemde bu tür toplantının iş dünyasını yeniden canlandırdığını ifade eden Başkan Altan, toplantının hemen ardından açıklamada bulundu.

Sultangazi esnafının enflasyon sebebiyle belinin büküldüğünü kaydeden Başkan Altan;” Geçtiğimiz gün Liderimiz Davutoğlu’nun önderlik ettiği, İl başkanlığımızın organize ettiği iş dünyası buluşma programına katıldık.Ekonomi ekibimiz sahte büyümeler sahte projelerle ilgili,iş dünyasının kaygılarını ve sorularını yanıtladı. Bizler de ilçelerdeki sorun ve sıkıntıları dile getirdik. Esnafımızın dili olduk.  Çok zor bir süreçten geçiyoruz. İktidar ekonomi nedir, nasıl yönetilir bilmiyor. Kasten işlevsiz planlarla bizleri dar boğaza sürüklüyor. Sultangazi esnafı da bu durumdan muzdarip. Esnaf iflasin eşiğinde. Kiminle konuşsam bin ah işitiyorum. Herkesin tek umudu biziz. Halk 2023 seçimlerini iple çekiyor. Biz de halkımıza kavuşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.”dedi.

📆 04 Kasım 2022 Cuma 20:25   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir