- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Başkan Birgül Karababa’dan,Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut’a Ziyaret “

“Hayırlı olsun ve tebrik ziyareti “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa,Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut’u makamında ziyaret etti..

Geçtiğimiz aylarda Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili olarak göreve gelen Özlem Bulut’u makamında ziyaret eden CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

“BİRGÜL KARABABA GURURLUYUZ”..

Karababa,ziyarette Özlem Bulut’u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.Başkan Birgül Karababa, kadınlar olarak mücadele ederken kadın arkadaşlarımıza verilen kutsal görevler ve temsiliyet hakkı bizleri gururlandırdı.Bu anlamda Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e teşekkür ediyoruz. Kadınların her zaman güçlü be başarılı görevlerde yer almalarını Ümid ediyoruz. Sevgili Meclis Başkanımız Özlem Bulut’a başarılı ve özverili çalışmalarının devamını diliyoruz ifadesini kullandı .

Özlem Bulut,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ,desteğiniz benim için çok değerli ve kıymetli mücadele eden tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyorum sizleri mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız teşekkür ediyorum dedi .

Ziyarette Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa’ya yönetim kurulu üyeleride eşlik etti..

HABER :NURAY YILMAZ