- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Başkan Gökhan Yüksel ‘den Teşekkür “

Kartal Orhantepe ve Cevizli mahallelerinin kesiştiği bölgede başlatılan Meydan projesi 26 Ekim Cumartesi günü saat :15;00’da CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,İstanbul Büyük şehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katılımlarıyla törenle açıldı..

Törende açılış konuşmasını Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptı.
Yüksel, sözlerine Merhaba büyük ailem Kartal Merhaba Genel Başkanım,Merhaba İstanbul Büyük şehir Başkanım ,hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Kartal’da komşuluk bağlarımızı güçlendirmek, dayanışmayı sağlamak bizim en önemli hedeflerimiz arasında ,bu daha başlangıç Halkımıza faydalı ve yararlı projelerde,doğru projelerde buluşacağız.

Böyle güzel alanı Kartal belediyemize bağışlayan çok değerli hanımefendi Ayten Sümeyye Yıldız ‘a, Ayten hanımla birlikte bağış sürecini başlatan eski belediye Başkanımız Arif Dağlar’a ,Projenin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalarda bulunan önceki dönem belediye Başkanımız Altınok Öz’e teşekkür ediyorum .

İçinizden biri olarak ,bu alana yakın biryerde yaşayan bir evladınız olarak böyle bir açılışı gerçekleştirmek benim için gurur verici bir duygu dedi..
Başkan sözlerini büyük ailem Kartal herşeyin en güzeline ayık doğru projelerde buluşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı..

Haber;Nuray Yılmaz