- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Başkan Gökhan Yüksel, Hacıbektaş Veli Anma Törenine Katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel ,Hacıbektaş Veli Anma Törenine Katıldı.Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Hacı Bektaş Veli Anma Töreni ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gitti.

Anma Törenine,CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu , Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP İstanbul il Başkan yardımcısı Özgür Nas , Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yer aldı.

Yüksel ve beraberindekiler, ilk olarak Hacıbektaş Belediyesi’ni ziyaret etti.Yüksel ve İmamoğlu, belediye binası balkonuna çıkarak vatandaşları selamladı. İmamoğlu, yaptığı kısa konuşmada, “Hacıbektaş’ı sizlere yakışır hale getireceğiz. İnşallah bu ülkeyi yöneten herkese Allah, Hacı Bektaş terbiyesi verir” dedi.

Ardından yüksel ve beraberindekiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’ne katıldı. Törende Başkan Gökhan Yüksel “Hacı Bektaş-ı Veli, yaşamı boyunca hep hakkı hukuku ve adaleti savunmuştur. O, barışın huzurun birlikte yaşamanın öncüsü olmuştur.” dedi.

Haber ;Nuray Yılmaz