- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“Başkan Gökhan Yüksel Sevgi Dağıtıyor “

Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel göreve geldiği ilk günden itibaren ,çocuk yaşlı ,genç ,kadın demeden saygı ve sevgiyle yaklaşıyor.Genç belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sosyal sorumluluk projelerine önem verirken ,programı dahilinde olan tüm etkinliklere katılmaya çalışıyor.

2019’u geride bıraktığımız şu günlerde Yüksel , Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi Kartal Çocuk Gözlemevi’ni ziyaret etti.

Başkan Gökhan Yüksel, Kültür mirasımız olan değerli büyüklerimiz ve parlak bir gelecek bırakmak için çalıştığımız çocuklarımızla beraber olmak için buradayız ,Sevgi dolu kalplerle huzur veren anlar yaşadığım için mutluyum ifadesini kullandı.

Gökhan Yüksel ,Yaşlı bakım evinde misafir edilen yaşlılarla birsüre sohbet etti ,ziyarette Başkan Gökhan Yüksel ile yaşlı misafirlerin mutlulukları görülmeye değerdi ,pasta kesilen ziyarette Yüksel yaşlı misafirler ile dans etti.Sevgi ve saygıyla yaklaşan Yüksel,misafir yaşlılarla tek tek ilgilendi ,Kartalda bulunan Kartal çocuk gözlem evinide ziyaret eden Yüksel, çocuklarlar ile hoşça vakit geçirdi..

HABER – NURAY YILMAZ